Haberler

"Kurban" paylaşımı yapan Beren Saat, takipçisinin yorumuna sinirlendi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Beren Saat, Kurban Bayramı için LÖSEV'e bağış paylaşımı yaptı. Saat, bir takipçisinin yorumunu görünce sinirlendi.

Son bir yıldır eşi Kenan Doğulu'dan boşanacağı haberleriyle gündeme gelen güzel oyuncu Beren Saat, 29 Temmuz'da beşinci evlilik yıl dönümünde paylaşım yapmamasıyla dikkat çekmişti. Başarılı oyuncu sessizliğini Lösemili çocuklara yapılacak bağış için bozdu.

"BU PAYLAŞIMI YAPTIĞINIZA İNANAMIYORUM"

Saat, Instagram hesabından Kurban Bayramı'nda LÖSEV'e bağışı destekleyen bir paylaşım yaptı. Bir takipçisinin "Bu paylaşımı yaptığınıza inanamıyorum. Bir can gitsin, diğeri mi kurtulsun? Bu kadar saçma bir kampanyaya destek vermiş olmanız çevreci duruşunuzla çelişiyor sanki" yorumunu yaptı.

'Kurban' paylaşımı yapan Beren Saat, takipçisinin yorumuna sinirlendi

'Kurban' paylaşımı yapan Beren Saat, takipçisinin yorumuna sinirlendi

"ÖNCE OKUYALIM, ANLAYALIM LÜTFEN"

Saat, bu yorumu görünce, "Kurban kesimi bedelini lösemili çocukların tedavisine bağışlama sürecinin neresinde can gidiyor acaba? Önce okuyalım, anlayalım lütfen sevgiler" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kurban Bayramı Kenan Doğulu Beren Saat Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (304)

OSMANİYE:

YAHU BENİM ANLAMADIĞIM MİL-YON-LAR-CA MÜSLÜMAN KATLEDİLİRKEN CAN DEĞİL DE ALLAH U TEALANIN İNSANLARIN ETİNDEN SÜTÜNDEN FAYDALANMASI İÇİN YARATTIĞI HAYVANIN KESİLMESİNDEN NEDEN BU KADAR RAHATSIZ OLUYORLAR ANLAMIYORUM. TÜH ALLAH SİZİN GİBİLERİNİ KAHRETSİN

435
23
yanıtYanıtla
beren Veren:

onlar Nusrette 100g 200 Dolara yemeye alisiklar . . Nusret o etleri ağaçta yetistiriyorya hani . .

yanıt118
yanıt9
Bamsı:

KASAP dedigin o kadar çok saçmaki.sen normal zaman da aldığın etin ne kadarını fakirlerle paylaştın bu güne kadar.kesilen KURBANIN sadece üçte biri senin oluyor.gerisi fakir fukaraya dağıtılıyor.bütün bir sene sadece o günü bekliyen ihtiyaç sahipleri olabileceği sizin alanınıza girmez bunu biliyoruz.ha birde yılbaşında hindiler nasil kesiliyor.yani insan bir şey yazarken biraz lafın ucunun nereye varacağını hesap eder.hindiler çam ağaçları.bunlar o geceye özel gökten inmiyordur herhal.

yanıt138
yanıt2
sineksavar:

biri bu salağa bitkilerin de can olduğunu söylesin, canlılıksa maksat bitki de canlı ebegümecinin danadan hiç bir farkı yok nasıl yaşacaksanız acaba?

192
21
yanıtYanıtla
Biri:

Sen hiç kurutulmuş sebeze meyve yemedinmi ?

yanıt1
yanıt0
Biyolog:

Bunlar cahil kardeş..bitkilerin canli olduklarini bilmiyorlar..

yanıt0
yanıt1
Biri:

Sen hiç kurutulmuş sebze meyve bakliyat hububat yemedinmi

yanıt0
yanıt0
Çelişki:

Kuru fasulye ye! Hem protein hem mineral bakımından zengin

yanıt0
yanıt0
Düz mantık:

Adam ironi yapmış ama senin bunu anlayacak kapasiten yok

yanıt0
yanıt0
Ahmet Fehmi:

Hahahaha çok akıllıca bir çıkarım olmuş aklına sağlık Veganlık kadar cahilce birşey görmedim

yanıt0
yanıt1
Tüm 304 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title