Haberler

Kumar Batağındaki Eşini Boşayan Survivor Sema, Küllerinden Yeniden Doğdu

Güncelleme:

Kumar batağına saplanan eşini boşayıp oğlunun velayetini alan Survivor Sema, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.

Survivor 2018 yarışmacılarından biri Sema Aydemir oldu. Sema Aydemir eşi Eşref Apak'ı boşadıktan sonra kızlık soyadına döndü. Hayatını baştan sona değiştiren Semay Aydemir boşanma sonrasında adeta küllerinden yeniden doğdu. Survivor'daki eski halinden eser kalmayan Sema Aydemir bakımlı ve güzel haliyle dikkat çekiyor.

OĞLUNUN VELAYETİNİ ALDI

Survivor 2018 kadrosuna dahil olduktan sonra günlerini spor salonunda geçiren Sema Aydemir, Survivor adasından döndükten sonra İzmir'e yerleşti. Eşi milli sporcu Eşref Apak'tan kumar borçları yüzünden boşanan Sema Aydemir, oğlu Ali'nin velayetini de aldı.


AYLIK 1000 LİRA NAFAKA ALIYOR

32 yaşındaki Sema Aydemir'in oğlu Ali için eski eşinden aylık 1000 lira nafaka alıyor. Oğlu Ali'ye olan düşkünlüğünü Survivor adasında sıklıkla dile getiren Sema Aydemir onun için "ilk aşkım" diyor.


"KAZANDIĞIMIZ PARALARI KUMARA YATIRDI"

Sema Aydemir gibi eski eşi Eşref Apak da milli bir sporcu. Sema Aydemir İzmir'de görülen boşanma davasında eşinden kumar tutkusu yüzünden şikayetçi oldu. Sema Aydemir dilekçesine şunları yazmıştı: "Eşref, hamilelik dönemimde kumar sorunuyla karşılaştı. Kendisine ait 4, evliyken birlikte aldığımız bir evi kumarda kaybetti. İkimizin de olimpiyatlardan kazandığımız ödül paralarını kumara yatırdı ve kaybetti. Banka kartlarımla da internetteki bahis sitelerinden kumar oynayarak bizi zora soktu."


"HİÇBİR SÖZÜNÜ TUTMADI"

2014'te Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Eşref Apak'a 'dürtü bozukluğu' teşhisi konulduğunu belirten Sema Aydemir, tedavinin fayda sağlamadığını şu sözlerle aktarmıştı: "Her seferinde benden af diledi, bir daha kumar oynamayacağına dair söz verdi. Fakat hiçbir sözünü tutmadı. Kumar yüzünden mal ve kazanç kaybının yanı sıra travmalar da yaşandı."

İşte Survivor Sema'nın son hali;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eşref Apak İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Sema aydemir:

Sizi allaha havale ediyorum....bosanmamı araştırsanız survivordan önce olduğunu zaten bulursunuz.ama niyetiniz belli...evlilik hayatim boyunca eşimin ailesi dahil taktirden başka bişey duymadım ...göstermeye çalıştığınız gibi biri olsam böyle olmazdı.dediğim gibi allaha havalesiniz....

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Herşeye laf edenler yine sahnede. Önemli olan değişmek ve gelişmektir. Önüne açılan fırsat kapılarından faydalanmaktır. Tebrikler ;)

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

güzel kadin adam tipsizmis normal bosanmâsi

3
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Garibanada para yaramıyor kendini bozuyor :D

4
1
yanıtYanıtla
HOCAAM:

survivordan çıkan ilahe oluyor bunun kerameti nedir hocam

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kumar kötülüklerin babasıdır bir yuvadaha yıktı işte geçmişolsun

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

survıvor kadınlara yaramıyor Türkiyeye gelen kocayı bosuyor

2
3
yanıtYanıtla
SS:

SEM AHHHHHH

3
0
yanıtYanıtla
Elçin:

Bilmeden insanlara önyargılı davranıyorsunuz Sema ailesini korumak için senelerce çaba harcamış yaşadıkları sonucu mecbur kalmış üstelik survivor öncesi eşinden boşanmıştı Sema vefakar bir Türk kadınıdır insanlar önce gitme sebebini araştırsın....??

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nezaman baslıyr soverdır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title