Haberler

Kendi düğününde dans etmeyen Acun Ilıcalı Mesut Özil'in düğününde kendinden geçti

Güncelleme:

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğününe katılan Acun Ilıcalı, yaptığı dansla gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Kendi düğününde dans etmeyen Ilıcalı'nın keyifli halleri dikkat çekti.

Yıldız futbolcu Mesut Özil ve manken Amine Gülşe, muhteşem bir düğünle düya evine girdi. Yılın düğününe katılanlar arasında ünlü medya patronu Acun Ilıcalı da vardı. Ilıcalı kızı Leyla ile düğüne katıldı.

DANSI GECEYE DAMGA VURDU

Acun Ilıcalı nikah sonrası yapılan partide dans etti. Kendi düğününde bile eski eşi Şeyma Subaşı ile dans etmekten kaçınan Ilıcalı'nın dansı düğüne damga vurdu. Ilıcalı kendi düğününde bile dans etmemiş ve bu uzun süre konuşulmuştu.

Kendi düğününde dans etmeyen Acun Ilıcalı Mesu Özil'in düğününde kendinden geçti

ENGİN ALTAN DA DANS ETTİ

Diriliş'in başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da Mesut Özil'le dans etti. O anlar davetlilerin kamerasına yansıdı.

Kendi düğününde dans etmeyen Acun Ilıcalı Mesu Özil'in düğününde kendinden geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Amine Gülşe Mesut Özil Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (48)

Neriman:

Kendi egosu yüzünden Almanya da futbol oynayan Türk gençlerinin hayallerine bir engel daha koydu. Onun yüzünden Almanlar istemiyor Türk futbolcu görmek! Ne vardı siyasete burun sokacak..

6
23
yanıtYanıtla
At:

HADİ ORDAN ZORUNAMI GİTTİ

yanıt8
yanıt5
osman:

almanlar ülkesine, milletine, dinine bağlı insanları sevmezler. milletine ihanet edenleri severler. misal: cem özdemir. milletine zarar verecek bir şey yap, seni öve, öve bitiremezler. ama onların beğenmedikleri bir şeyi yap, seni iftiralarla bitirmeye çalışırlar. almanya''nın eski cumhurbaşkanı christian wulff mesela sadece ''islam almanya''ya aittir'' dediği için adam her taraftan linç edildi. şimdi de herkes bu linç kampanyasından dolayı utanıyormuş gibi yapıyor.

yanıt2
yanıt1
Neriman:

Mesut u oğlum gibi seviyorum. Ama bencil davrandı. Hiç Almanya da yaşayan hayalleri olan futbolcu çocukları hiç düşündü mü? Kinini kustu, gitti. Sanki Türkiye de futbolda hiç haksızlık yaşanmıyor! Almanya da Irkçılık göstererek yapılmıyor, sebep üreterek yapılıyor.. Bu sebeplerin en büyüğü oldu Özil!

yanıt0
yanıt1
Yok Öle Bişey:

Çok çalışarak bir yerlere geliniyor diyen arkadaş,malı mülkü Allah verir,çalışmak sadece görünürdeki şey,arka planda başka bişeyler var.

15
12
yanıtYanıtla
osman:

herşey allah''tan gelir de, ama kur''anı kerimde boş kaldığın zaman, hemen işe koyul da yazıyor. (inşirah suresi 7. ayet). yani çalışmak allah''ın emri. çalışmadan zengin olsan bile, seni mutlu eder mi acaba, onu da sormak lazım? yoksa, ben çalıştım, ben başardım demek daha güzel değil mi? çoğu insanlar ikinci yolu seçer bence. ölüm döşeğinde yatıpta acaba hesabımda kaç liram var diye soran kimseyi duymadım. ben bu hayatta ne yaptım, benden geriye ne kalacak diye soranları duydum.

yanıt6
yanıt2
Hakan:

Ne çekemez insanlarsınız ya bu adamlar ne kadar hayırsever biliyor musunuz mesut Özil denen adam real madridten giderken ronaldo ve taraftar ayaklandı. Acun desen geçmişini bilmezsiniz dişiyle turnağıyla geldi ve her zaman bağışta bulundular. Burda eleştirenlere ver o parayı çatır çatır yer kimseye de koklatmaz. Mesut Özil adamdır çok yetenekli bi futbolcudur. Helali hoş olsun allah mesut etsin. Siz olumsuz yapanlar kalbinizi karalar bağlamış

18
8
yanıtYanıtla
Kadir:

İmamoğlu birinin maşası da acaba bu İsrail mı Amerika mı..... böyle düşünen insanlar var ne dersiniz millet ?

5
15
yanıtYanıtla
Lazo:

Arkadaşlar sizde cabalayip yapsaydiniz,bu kişiler hicbiri doğuşdan zengin değil,herbiri cok calişarak oralara geldiler,Allah da yürü kulum dedi,Bizden bişey olmadi diye onlari hor görmek olmaz,sende kazansaydin sende yapsaydin??

16
3
yanıtYanıtla
Hamza:

Tam tespit!!! Bizde şu var:" hasanda var ,bende yok!" kendine:" bende çalışayım yapayım bendede olsun!" Yerine :" hasanda var bende yok , hasandada olmasın.!" Bu yüzden Türkiye avrupadan geride

yanıt15
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title