Haberler

Kenan İmirzalıoğlu Muhabirlere Sert Çıktı

Güncelleme:

'Karadayı' dizisinin yönetmeninin doğum gününe katılan ünlü oyuncu, çıkarken görüntü almak isteyen muhabirlere dönerek, "Peşimden gelmeyin! Bu saatte konuşmam." dedi.

Karadayı dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktyar önceki akşam doğum gününü Cihangir'de bir barda kutladı.

MEKANA GİRİP KAPIYI KİLİTLEDİLER

Yönetmenlerinin doğum gününe katılan Karadayı ekibi, dışarda takılırken fotoğrafları çekilince içeri girerek kapıyı kapattı. Uluç Bayraktar'ın doğum günü partisi adeta dizi setini andırdı. Dizide rol alan oyuncular tam kadro doğum gününe katılırken erken saatlerde dışarda oturan ekip gazetecilerden rahatsız olunca içeri girdiler ve kapıyı kilitlediler. Dışarı çıkan ya da içeri girmek isteyen kapıyı çalarak girdi.

MUHABİRLERE TAKILDI

Kenan İmirzalıoğlu bir süre dışarda yere oturarak sohbet etti ve içeri girdi. Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin gelişiyle televizyoncuların onlara yöneldiğini gören Kenan İmirzalıoğlu koşar adım mekandan uzaklaşacakken muhabirlere yakalandı.

"BU SAATTE KONUŞMAM"

İmirzalıoğlu, fark edilip peşinden koşan televizyonculara, "Bunu yapmayın. Peşimden gelmeyin, ben dışarıda bu saatte konuşmam" diyerek koşar adım evinin yolunu tuttu.

KOŞAR ADIM GİTTİLER

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de koşar adım geldikleri partiden yine koşar adım çıkarak araçlarına bindiler.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Bergüzar Korel Uluç Bayraktar Cihangir Magazin Haberler

500

Yorumlar (106)

ankra haymana nufusu çoğunluğu kürttür:

ankra haymana nufusu çoğunluğu kürttür bunu bilmeyenlere duyurulur inanmamıyorsanız haymana gidin

37
2
yanıtYanıtla
Coşkun....Mobil-IOS:

Seda sana yazıyorum kenan kürt deyil has ankaralı kürtlerde bizim kardeşimizdir

13
23
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Ulan arkadaş siz haberciler var ya nasıl insanlarsınız? Kenan İmirzalıoğlu sanat dünyasının en alçak gönüllü adamlarından biridir, bizzat buna şahit oldum aracını yıkamaya götürür yıkamacılar ile oturur çay içer, sohbet eder basın ile arası gayet iyidir bir kere sizle konuşmak istemedi hemen kötüleyin, ama şunu unutmayın sizin kötülemeniz hiç bir işe yaramaz çünkü Kenan halk tarafından sevilen bir sanatçı ve öyle kalacak.

26
6
yanıtYanıtla
sera:

Neden yakismiyor ki adam her dakika her sizi gordugun de rapor vermek zorunda mi , Insanlarin isteklerine saygi duymayi ogrenin biraz. . . .

31
0
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Adam kötü bişey dememiş, basın mensuplarıda kendilerini bişey zannediyo hemen ünlüler iki pas vermeyince aşağılamaya çalışıyo, ezik basıncılar

28
2
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

ADAMMI O. HABER YAPIYONUZ GERİZEKALILAR

10
16
yanıtYanıtla
ZamanmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar havuz medyanın kanalı izlemeyin stv ve kanal d yeter

6
20
yanıtYanıtla
xy:

CANIM ADAM KONUŞMAK İSTEMİYORUM DEMİŞ. . . BUNUN NESİ YAKIŞMIYOR ANLAMIYORUM. . . BAŞLIĞI OKUYAN KENAN İMİRZALIOĞLU''NUN KÜFRETTİĞİNİ, SARHOŞ DOLAŞTIĞINI, SAĞA SOLA SATAŞTIĞINI DÜŞÜNECEK. . .

24
0
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Birakin biraz özel hayatlari olsun

23
1
yanıtYanıtla
AdıyamanmobilWeb@haberler.com:

Bunları adam yerine koyup haber yapan medyanın da Allah belasını verr elbet

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title