Haberler

Kalp spazmı geçiren Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma kaldırıldı

Güncelleme:

Mide spazmı geçirdiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in kalp spazmı geçirdiği ortaya çıktı. Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve önlem amacıyla yoğun bakımda tutulduğunu söyledi.

Kaçış Sendorumu nedeniyle 235 gün yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, kalp spazmı geçirdi. Abisinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yeşim Erbil, Erbil'in yoğun bakımda tutulduğunu söyledi.

Evinin banyosunda düşerek sakatlanan ve sonrasında Kaçış Sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Yakın zaman önce taburcu olan Erbil, Hababam Sınıfı filmi için setlere geri döndü. Sağlık durumunun iyiye gittiği düşünülen Erbil, kalp spazmı geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Kalp spazmı geçiren Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma kaldırıldı

KALP SPAZMI GEÇİRDİ

Abisinin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Yeşim Erbil, "Abimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda. Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar abimi takip ediyor gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah." dedi.

"KONTROL AMACIYLA HASTANEYE KALDIRILDI"

Mehmet Ali Erbil'in basın danışmanı ise yaptığı açıklamada "Ağır bir durum yok. Dün gece ağır bir yemek yediği için rahatsızlandı. Kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı. Şu anda tedavi devam ediyor." demişti.

Kalp spazmı geçiren Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yeşim Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

KÜBRA:

GEÇMİŞ OLSUN. . . SEVERİM MALİ AMCAYI. . ÇOCUKLUĞUMDA HEP BİZİ GÜLDÜRÜRDÜ. . İNŞ TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR

34
22
yanıtYanıtla
Avni:

ben avni

yanıt8
yanıt8
MUHO VAN LI:

bu tipler yaşasa ne yaşamsa ne miletin sırtandan para kazandılar yediler içtiler kızı yaşındakile evlendi de get işine mali . GİBİLER

43
11
yanıtYanıtla
Sana ne:

Alan razı veren razı. Kendi ağzınla söylüyorsun evlendi diye. İşinize bakın . Her koyun kendi bacağından asılır. Sen sütten çıkmış ak kaşıkmısın? Saçma yorumları yapmadan önce kendinize bir bakın!!!!

yanıt0
yanıt1
6.FİLO:

Mezar taşında, Dün yoğun bakım bugün yokum bakın

40
13
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

kaç haftadır burada magazin haberi çıkıyor. biz de doğru dur gardaşım üzüldük ama sen doğru durmuyorsun demştik. ne yapacağız şimdi?

12
9
yanıtYanıtla
EMRE:

Öl artık be!

6
14
yanıtYanıtla
SEYFİ:

YOLCUDUR ABBAS BAĞLASAN DURMAZ.

11
5
yanıtYanıtla
Ayşe:

bu nasıl müslümanlık me olursa olsun hasta aciz bir insanın arkasından dua edilir siz de o durumda olabilirdiniz

11
4
yanıtYanıtla
SEYFİ:

ONUN DURUMUNDA OLANLARIN YAŞANTILARI BAKALIM ONUN GİBİ Mİ.

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title