Haberler

Itır Esen, Acun Ilıcalı ile olan aşk iddialarına cevap verdi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile aşk yaşadığı haberlerini aylar sonra yalanlamasının ardından Itır Esen de bir takipçisinin "Cevap vermiyorsun gene de soruyorum sevgilin var mı? sorusuna "Sevgilim yok" cevabını verdi.

Şeyma Subaşı ile boşandıktan kısa bir süre sonra adı manken Itır Esen'le aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı, iddiaları yalanlayarak tartışmalara son noktayı koymuştu.

"SEVGİLİM YOK"

Acun Ilıcalı'nınaşk iddialarını yalanlamasının ardından Itır Esen'den de konuyla ilgili dikkat çeken bir cevap geldi. Esen, Instagram üzerinden sorulan "Cevap vermiyorsun gene de soruyorum sevgilin var mı?" sorusuna "Sevgilim yok" cevabını verdi.

Itır Esen'den Acun Ilıcalı ile olan aşk iddialarına cevap verdi

AŞK İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU

Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde aşk dedikoduları hakkında, "Itır'la asla bir ilişkim yok. Kendisi işini çok iyi yapan, başarılı bir arkadaşımız. İleride başka projelerimiz de olabilir. Benimle ilgili böyle haberlerin çıkmasını normal karşılıyorum. İşime konsantre oldum ve üretken bir dönem yaşıyorum."

Itır Esen'den Acun Ilıcalı ile olan aşk iddialarına cevap verdi

Itır Esen'den Acun Ilıcalı ile olan aşk iddialarına cevap verdi

Itır Esen'den Acun Ilıcalı ile olan aşk iddialarına cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Itır Esen Haberler

500

Yorumlar (25)

rezzıdns guvenlkçı:

adam rezıdansta bır oda kıralar veya alır yada kısıye tahsız eder kendisıde canı çekerse çagırıp odayı ortak kullanır. sonuç ateş ve barut yanyana çarpışınca patlar. bu sadece parası olana ozeldır

214
2
yanıtYanıtla
güvenlikçinin patronu:

aga sen ne yaşıyorsun ya?

yanıt12
yanıt18
Alakasıyok:

1999 doğumlu sıradan biri olsa aradaki yaş yüzünden linç edilir adam sapık ilan edilir ünlüler yaparsa adı aşk dedikodularına karışır ve öylece izlenir okunur bu tür haberler para para para.

63
0
yanıtYanıtla
KIZGIN:

PARA NELERE KADİR YAŞ SINIRINI ORTADAN KALDIRIYOR SIRADAN İNSANLAR YAPSA DIŞLANIR BUNLAR ÇITAYI O KADAR YÜKSELTMİŞ Kİ PES

43
0
yanıtYanıtla
Mustafa.ünlü:

Edepsizlik

18
2
yanıtYanıtla
okaça:

Eğer ben insansam değilimde uzaylıyım bu acun bu ıtırı kıtır kıtır sevmiştir.Bazı arkadaşlar aradaki yaş farkını annatıyor arkadaşlar para son noktayı koyar.para olan yerde hiç bir ahlak edep terbiye ve görgüzel kuralları işlemez.saygı ve sevgiyle bütün müslüman aleminin ramazan bayramı kutlu olsun.şehitlerimize rahmet gazilerimize geçmiş olsun der bütün ailelerine sabır ve ihsan ederim........

18
0
yanıtYanıtla
bir dost:

AHLAKSIZLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!

13
1
yanıtYanıtla
nurcu:

aga bunlarda birde ahlak mı arıyordun

yanıt1
yanıt0
Mustafa cengiz:

Para san sohret olmak icin dedem mezardan ciksa onunlada kanka olacak bazi kiz turu tum kizlari katmiyorum yorumumda bir cogunuda tenziye ediyorum

11
1
yanıtYanıtla
xxx:

Bitti ya o yüzden simdi cevap veriyor. Önce niye hic birsey söylemiyordu. Simdi Serenay Sarikaya ileymis!

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title