Haberler

İbrahim Tatlıses, neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında durduğunu açıkladı

Güncelleme:

Verdiği röportajda neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında durduğu sorusuna yanıt veren İbrahim Tatlıses, "Cem Uzan döneminde kendisini meydanlarda eleştirdim. Ona rağmen her zaman bana sevgiyle yaklaştı" dedi.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"KİM NE DERSE DESİN UMURUMDA DEĞİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahseden Tatlıses, neden Erdoğan'ın yanında durduğunu da açıkladı. Cem Uzan döneminde Erdoğan'ı eleştiren konuşmalar yaptığını belirten Tatlıses, "Recep Tayyip Erdoğan her şeyden önce çok vefalı bir insan. Ben onu hapisteyken bir kere ziyaret etmiştim. Hatta ondan sonra Cem Uzan döneminde meydanlarda onu çok eleştiren konuşmalar da yapmıştım. Onu o kadar eleştirmeme rağmen beni nerede gördüyse sevgi ve saygıyla yaklaştı bana. Kim ne derse desin umurumda değil, Erdoğan beni nereye çağırırsa giderim. Ölene kadar da yanındayım" dedi.

İbrahim Tatlıses, neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında durduğunu açıkladıİbrahim Tatlıses ve Cem Uzan...

EYLEM YAPAN ANNELERE DESTEK OLDU

Açıklamalarının devamında Diyarbakır'da HDP binası önünde eylem yapan anneleri desteklediğini belirten Tatlıses, şu ifadeleri kullandı: "Anneler, yavrularını geri istiyor. Her anne isyan etmeli bu duruma. Hiçbir anneyi yavrularından ayıramazsın. Onların gözyaşlarına yüreğim dayanmıyor. Çocukları bir an önce geri verilsin. Ben de babayım. O ailelerin dramını görünce mahvoluyorum. Anneler biliyor çocukları oradan gitmiş ve geri gelmiyor. Verin çocukları. Kimseyi ayırmayın evladından."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Tatlıses Cem Uzan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title