Haberler

İbrahim Tatlıses'in 43 yaş küçük sevgilisinin kendisinden ayrılmasının nedeni ortaya çıktı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses ve 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın ayrılık nedeninin kıskançlık olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Karakaya, Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın İbo Show'u ziyaret etmesinden sonra kıskançlık krizine girdi.

İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya'dan ayrıldığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Karakaya, Tatlıses'i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı ve aşk fotoğraflarını sildi.

KISKANÇLIK KRİZİ AŞKI BİTİRDİ

68 yaşındaki usta sanatçı, İbrahim Tatlıses ve 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ayrıldığının nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre Karakaya, Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın İbo Show'u ziyaret etmesinden sonra kıskançlık krizine girdi ve ilişkiyi bitirme kararı aldı.

İbrahim Tatlıses'in 43 yaş küçük sevgilisinin kendisinden ayrılmasının nedeni ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in 43 yaş küçük sevgilisinin kendisinden ayrılmasının nedeni ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Karakaya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (119)

ercan:

ibrahimin aşkından ayrılmasından bize ne bizim için haber değeri bile yok kırk yıl dinlemesek aklımıza gelmez zaten dinlemediğimiz biri

50
5
yanıtYanıtla
şakacı:

kız da haklı brad pitt le sevgılı olmak kolay degıl kıskanmıstır

51
2
yanıtYanıtla
PARA BENDE AMA KIROYUM:

parası oldukça elini sallasa ellisi. . . fakir olsa kimse yüz vermezdi

44
2
yanıtYanıtla
Efeler43:

Şu terbiyesiz "türkücüyü" artık bırakın lütfen... Adamım diye ortada dolaşır bunun gibi sonradan görmeler!

33
7
yanıtYanıtla
Mehemmd:

Magazin haberleriyle milleti oyalayın. Fakir bir kız. Kendinden 42 yaş büyük biriyle evlense bütün meşru ve gayrimeşru medya ayağa kalkıp adamı linç ederdiniz. Bütün kerameti iyi anırmak olan biri olunca sevgili oluyor. Adam fakir ve gariban olunca kızın tanımlama sıfatı değişik olurdu.

31
6
yanıtYanıtla
bu tür krolari Türk halki bas taci yapti ya:

diyecek söz bulamiyor insan. para, söhret kendini bilmez insanlari bu durumlara düsürüyor iste. sen gelmissin 70 yasina, ne isin olabilir bu kadar genc bir kadinla? zaten bir erkek olarak yontulmamis bir odundan farkin yok. seninle birlikte olan, olmaya calisan kadinlari anlamak da cidden cok zor. ne dinlerim, ne de senin gibilerle muhatap olurum. sadece ses güzelligiyle olmuyor yani bu isler. hem adi mafyaya karisan bir insandan da uzak durmali. bu tür insanlar her zaman tehlikelidir.

30
5
yanıtYanıtla
Berber kenan:

43 yaş farkı normal vatandaş olsa çarşı pazar karışır . Ünlü olunca kimsenin sesi çıkmıyor peah ...

31
1
yanıtYanıtla
Mert:

Ulan kızından bile ufak ne sevgilisi ya yarim beyinli

26
3
yanıtYanıtla
Zebiii:

Para para paraaaa

25
3
yanıtYanıtla
Motorcu erdo:

Herşey mal mülk her şey para pul sevgiymiş insanlıkmış ara bul.

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title