Haberler

İbrahim Tatlıses ile kızı Ada arasındaki maske diyaloğu izleyenlere keyifli anlar yaşattı

Güncelleme:

9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Elif Ada Tatlı da bulunuyordu. Programa renk katan Elif Ada ile İbrahim Tatlıses arasındaki maske diyaloğu ise izleyenlerin yüzünü güldürdü.

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show, Star TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Her hafta birbirinden ünlü konukları programda ağırlayan İbrahim Tatlıses'in bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Gülben Ergen ve usta oyuncu Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ oldu.

Keyifli geçen programda sürpriz bir konuk da yer aldı. Buna göre İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Ada Tatlı, programa renk kattı.

MASKE DİYALOĞU GÜLDÜRDÜ

İbrahim Tatlıses ile kızı Ada arasındaki maske diyaloğu ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Tatlıses, kızına koronavirüs tedbirleri ile ilgili soru sorarken, minik Ada'da da "Herkes maske taksın" cevabını verdi. Ancak Ada'nın utangaç halleri izleyenlerin yüzünü güldürdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Serdar Ortaç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

KENAN KOMUTAN:

Pedagog degilim ama bu cocuk normal degil

14
11
yanıtYanıtla
es:

evet annesı kızın pısıkolojısını bozmuş ıbo kızına sahıp cık

yanıt0
yanıt1
Ula:

Bari kızı kendine benzerme la.

13
9
yanıtYanıtla
RVR:

Her yayında ağlamasanız artık sayın Tatlıses. . İnanın halkın derdi sizinkilerden daha büyük. Oturup ağlasalar o studyoyu sel basar.

15
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Zamaninda adam insan gibi davransaydin simdi aglamazdin.Insan su dunyada ettigini yasiyor.

9
6
yanıtYanıtla
S.S:

GECE EĞLENCE PROGRAMI YAPTIRACAK BAŞKA BİRİNİ BULAMADINIZ MI

12
2
yanıtYanıtla
lllşş:

şu şeyi hala izleyen varmı ya

10
3
yanıtYanıtla
HALK:

İBO DİYORSUN Kİ KIZIM BENİM YANIMDADA KONUŞMUYOR DEMEK Kİ BABA SEVGİSİ GÖRMÜYOR ONDAN OLABİLİR Mİ

8
2
yanıtYanıtla
es:

kızını allah bagıslasın fakat kızın pısıkolojısı bozulmuş vırüs, , , olmaz , , , hep boyle dıyor baska laf yok buda annesının suçu yanlış davranıyor demekkı kıza ıbo bunun hesabını sormalı annesınden yazık boyle annelık olmaz

2
2
yanıtYanıtla
aa:

niye anneye yazık ki. asıl baba utansın sırf reytıng olsun diye kızını kullanmış. bundan buyuk hata varmı. senın o çocugu oraya çıkarman ve yetişkin gibi xvp vermesını beklemen zaten ahmaklık.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title