Haberler

İbrahim Tatlıses gözyaşları içinde kızı Elif Ada'ya seslendi: Kötü zamanda doğdun

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses bu hafta İbo Show'da minik kızı Elif Ada'yı konuk etti. Baba-kızın diyalogları izleyenleri hem güldürdü hem hüzünlendirdi. İbrahim Tatlıses "Kötü zamanda doğdun. Ben şakır şakır oynadığım zamanları görsün isterdim. Beni affet kızım" sözleriyle gözyaşlarına boğuldu.

Uzun yıllar aradan sonra yeniden çekimlerine başlanan İbo Show bu haftada gündemdeydi. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden kızı Ada Tatlı İbo Show'a konuk oldu.

İBO'NUN KIZI ELİF ADA'DA PROGRAMA RENK KATTI

Tatlıses'in bu haftaki konukları arasında Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ vardı. Keyifli geçen programda sürpriz bir konuk da yer aldı. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan kızı Ada Tatlı da programa renk kattı.

UTANGAÇ HALLERİ GÜLDÜRDÜ

İbrahim Tatlıses ile kızı Ada arasındaki maske diyaloğu ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Tatlıses, kızına koronavirüs tedbirleri ile ilgili soru sorarken, minik Ada da 'Herkes maske taksın' cevabını verdi. Ancak Ada'nın utangaç halleri izleyenlerin yüzünü güldürdü.

HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Ancak İbrahim Tatlıses'in kızına söylediği bazı sözler ise duygusal anlar yaşattı. Tatlıses, "Yıllardır hiç şarkı söylemedim. Yalnız başımayken bile söylemedim. Eski nağmeleri yapamam diye utandım hep. Elif Ada bana 'Baba neden şarkı söylemiyorsun, ben seni hep internetten dinliyorum' dedi. Şimdi şarkı söylersem diyecek ki 'Bu babamın sesi değil' ben de utandım söyleyemedim" dedi.

"BENİ AFFET KIZIM"

Tatlıses, "Kötü zamanda doğdun. Ben şakır şakır oynadığım zamanları görsün isterdim. Beni affet kızım" diyerek herkesi ağlattı. Gülben Ergen ise o anlarda ne yapacağını bilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Elif Ada Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500

Yorumlar (11)

kamyoncu osman:

ibo neden her hafta agliyor anlamis degilim acaba günahmi cikariyor

4
0
yanıtYanıtla
gündem:

buda gündemde kalmak icin bol bol agliyor reklamlari izlediniz

4
0
yanıtYanıtla
Devrim şart!:

Acısını küçümsemiyorum kesinlikle. Ama bu yaştan sonra onca eşten o kadar çocuktan sonra bir tane daha masum daha. Parayla büyüyen çocuk olmaz İbrahim bey. Mesele İbrahim bey değil aslında. Millet izliyor. Oda ekmeğinin peşinde. Peki ya Soma da ölen madenci, evine üç kuruş para götürmeye çalışan emekçi, babası olmayan yetimler. Arkadaşlar uyanmak için hala neyi bekliyoruz? Eğitim, sınıf ayrılıkları, saygı, sevg, güven, hepsi yok oluyor farkında mısınız?

4
0
yanıtYanıtla
Adil:

Hepsi de yapmacık vıcık vıcık o çocuğun ne işi var bunların içinde. . . .

3
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Allah(cc) ibret olsun diye örnekler verir müminlere. Huylu huyundan vazgeçmemiş.

2
0
yanıtYanıtla
kahraman:

seni şakır şakır oynatırlar ibrahim bey. küçücük çocuğa istikbaliiçin daha iyi güzel ortamlar hazırlasanız. yaşadığınız ömür geçirdiğiniz o maziden ne hayır gördünüzde şakır şakır oyundan bahsedebiliyorsunuz . , işde gençliğimiz hangi örneklerle yetişiyor. lütfen ibrahim bey siz anadolu insanısınız

1
1
yanıtYanıtla
NEYSE:

Tatlıses, ''Kötü zamanda doğdun. Ben şakır şakır oynadığım zamanları görsün isterdim. Beni affet kızım'' DEMEDİĞİNİ BİR BENMİ SÖYLÜYORUM

1
0
yanıtYanıtla
ERENN2N:

Allah tüm çocuklarımıza sağlıklı başarılarla dolu ömür nasip etsin bu kötü günlerin geçmesini diliyorum sağlılı nice seneler yaşayalım hepberaber.

1
0
yanıtYanıtla
Ya o iyi günde doğrulan çocuklar:

Ya o iyi günde doğrulanlar ne olmuş ki? Şakır şakır oynarken bayan sayısına yetişemiyorduk. Herşeyin zamanı var. Yaşlılıkta çocuk doğurmak iyi boşta o çocuk ne olacak? Kardeşler zaten kopuk büyüyor. Yazık günah. Babam bize Ibo Showu seyretirmezdi gençtik anlamazdık. Şimdi büyükleri anlıyorum. Allah herkesi islah etsin

0
0
yanıtYanıtla
Deniz GUNES:

Rezalet! Hiç sevmedim. Rezalet bir hayatı vardı ve belasını buldu. Laçka, çirkin bir lakırdı ortamı. Cocugu da alet etmisler. Kim bu insanlar? Ben red ediyorum, kabul etmiyorum, allah belanizi versin diyorum. Rez

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title