Haberler

Evin kirasını ödemeyen Mehmet Dinçerler'den darbe yiyen Hadise'ye İbrahim Çelikkol'dan büyük destek

Güncelleme:

Hadise'nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler'in evin kirası ve depozitosunu ödemediğinin ortaya çıkmasının ardından İbrahim Çelikkol'dan Hadise'ye büyük destek geldi. Evin sahibi Çelikkol, Hadise'ye, "Para sorun değil. İstediğin kadar kal" dedi.

Bir yıl aşk yaşayan ve nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler çift, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Evliliklerinin birinci senesi dolmadan boşanan çift hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Evlendikten sonra İbrahim Çelikkol'un evinde kirada oturan çiftin, depozito ve kira konusunda sorun yaşadığı iddia edildi.

BORCU HADİSE'YE YIKIP GİTTİ

İddiaya göre İbrahim Çelikkol'un evinde yaşayan eski çiftten Dinçerler evi boşaltırken 6 aylık kira ve depozito borcunu eski eşi Hadise'ye yıkıp gitti. Mehmet Dinçerler'in 150 bin TL olan depozitoyu ödemediği ortaya çıkınca İbrahim Çelikkol Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

İbrahim Çelikkol Mehmet Dinçerler Hadise Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (21)

Mesele beka:

Bizene yaaaaa paraları çok bunların bizene

424
10
yanıtYanıtla
Zafer Demir:

Her bankaya girdiğimde bir ev alıyorum diyenemi uzulecem

yanıt27
yanıt1
Erkan :

Dünyanın parasını kazanıyorsun git kendine bir ev al kader insana her daim böyle gülmez Allah korusun başına bir hal gelse hiç olmazsa başını sokacak bir evin olsun. Hiç mi yeşilçam artistlerinin haline bakmadın

383
13
yanıtYanıtla
Ramcoll Ramcoll:

parası mı yok sanki

315
7
yanıtYanıtla
sonsuz:

yaaa yazık hadiseye. bağış kampanyası başlatıp para filan toplanmalı. sma hastası çocuklardan kime neki

188
17
yanıtYanıtla
Fatih :

İLGİNÇ VALLA HADİSENİN GARDIROBU O EVİ SATIN ALIR YA NEYSE.

168
3
yanıtYanıtla
Dogukann:

Hadise o kadar şöhrete rağmen evinin kirasını ödemeyecek kadar cimri ise biz ne yapabiliriz. Bize ne bu cimrilerden. O kadar gereksizler ki yani bu haberi okumak bile zaman israfı.

147
12
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Allah razı olsun senden ibraham çelikkol, Allah ne muradın varsa versin,hadise kızımızı sokaga atmadığın için tşk ederiz

135
21
yanıtYanıtla
Aydogdu Karakaya:

Ne tuhaf bir dünyada yaşıyoruz, arkadaşlar bence hayır seven varsa evi hadiseye alsın . Yazık ya garibana

117
24
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

hadise sanırsam yeni şarkı çıkaracak bu ara haberlerden düşmüyor bir kerede sesiyle ilgili bir haber gelsede şaşırsak ya para ya sevgili ya boşanma ya aile düzgün bir tane haberi yok bunlar halka örnek olacak birde

130
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title