Haberler

    Nafakasını artırmak için eski kocasına dava açan Ivana Sert'e şarkıcı Hatice'den sert sözler: Haraca bağlıyorsun

    Güncelleme:

    Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan Ivana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Ticaret evliliği yapıp erkeği haraca bağlamak oluyor bu, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın!" ifadelerini kullandı.

    Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde velayeti kendisinde olan oğlu Ateş'e verdiği nafakayı artırması için eski eşi Yurdal Sert'e dava açtı. Sert, "Eski eşimin maddi durumu Türkiye şartlarının çok üstünde olmasına rağmen, çocuğa ödediği nafaka yetersizdir" diyerek oğlunun 5 bin lira olan nafakasının 15 bin liraya çıkarılmasını istedi.

    "ÇOCUK YAPMAYACAKSIN O ZAMAN"

    Şarkıcı Hatice ise Ivana Sert'i şu sözlerle eleştirdi: "Bu, ticaret evliliği yapıp, sonra haraca bağlamak, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adama çocuk yapmayacaksın o zaman."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yurdal Sert Ivana Sert Türkiye Haberler

    500

    Yorumlar (29)

    ömer turan:

    ivana senin çocuğun değil mi. parasını karşılasana. adamla evlendin ama boşandın. ya çocugu ver yada para alma. adamı rehin etmenin gereği yok.

    17
    1
    yanıtYanıtla
    NAFAKA SAÇMALIĞI:

    1 YIL EVLİ KAL ÇOCUK DOĞUR AYRIL NAFAKA AL BİR ÖMÜR OH NE GÜZEL DÜNYA

    15
    2
    yanıtYanıtla
    Ticaret evliliği:

    sadece Ivana yapmiyorki ayse fatma emine durdane hepsi yapiyor evlen bir cocuk dogur bosan gununu gun et erkek emekli sandigi; trent bu malesef

    14
    1
    yanıtYanıtla
    cengo:

    haticeye hak vereceğim hayatta aklıma gelmezdi ama haklı

    13
    2
    yanıtYanıtla
    XXXXX:

    Hatice ye helal olsun

    12
    2
    yanıtYanıtla
    osman:

    aslında nafaka diye bir fışkı olmaması lazım.

    yanıt2
    yanıt3
    Hakan sarı:

    Kısa yoldan emekliliğin en güncel hali ömür boyu nafaka ödemek:)1 ay evli kal bütün ömür nafaka öde!adalete bak

    13
    1
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR:

    Bu avrat içun deger loo, bek hakli ivuna

    6
    7
    yanıtYanıtla
    NAFAKA MI,MODERN DİLENCİLİK Mİ?:

    AŞK MEŞK, ÖLÜYORUM, BİTİYORUM, . ''GEÇ BUNLARI ANAM BABAM, GEÇ BUNLARI''. EVLİLİKTE ZAMAN İLERLEDİKÇE EĞER SORUNLAR VARSA VE GİDEREK BÜYÜYORSA, , EVLİ ERKEĞİN AKLINDAN''AH KEŞKE EVLENMEDEN ÖNCE EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALASAYDIM'' DÜŞÜNCESİ GEÇMİYORSA ADIMI DEĞİŞTİRİRİM. DENEYİN BAKIN ERKEKLER. . SİZİN DELİ OLAN KIZ SİZİNLE EVLENECEK Mİ?NE DİYECEK?''AŞKIM BENİMLE PAZARLIK MI YAPIYORSUN, BU NASIL SEVGİ''DEMEZSE TAŞ OLAYIM. ŞUNU HİÇ AKIL ETMİYORLAR. VİCDANI OLMAYANDAN NAFAKA ALMAK İÇİN ZORLA KOCA, BABA OLUR MU?

    10
    1
    yanıtYanıtla
    ALY SOSYOLOG (1 ):

    Aklı esir alan Kalp (AŞK) , Aklı ve Kalbi esir alan Nefis (TUTKU) ile karar verilen evliliklerin çoğu en riskli evliliklerdir. Bu tür evliliklerin çoğu günümüzde boşanmakla sonuçlanıyor. Çünkü nefret duyguları karşılıklı harekete geçtiğinde çocuğun psikolojik sağlığını düşünmeyen bencil bireyler sabretmeyi başaramıyorlar. Aklı ve kalp birlikte karar verip nefse de danışan ( Hoşlandın mı?) kombinasyonu ile yapılan evlilikler ise en sağlam temelli evliliklerdir.

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title