Haberler

    Harrison Ford tutkusundan vazgeçmiyor: Ünlü oyuncu uçağına atlayıp gitti

    Güncelleme:

    GEÇİRDİĞİ KAZALAR BİLE ONU DURDURMUYORDört yıl önce geçirdiği kazadan sonra bile uçmayı bırakmayan 78 yaşındaki Ford, Hawthorne Havaalanı'nda görüntülendi.

    GEÇİRDİĞİ KAZALAR BİLE ONU DURDURMUYOR

    Dört yıl önce geçirdiği kazadan sonra bile uçmayı bırakmayan 78 yaşındaki Ford, Hawthorne Havaalanı'nda görüntülendi. Bir görevliyle birlikte uçağının son hazırlıklarını tamamlayan Harrison Ford, sonda kokpite geçti ve gökyüzüne doğru yükselişe geçti.

    SON BAKIMI YAPTILAR

    Harrison Ford ve görevli seyahat öncesi uzun uzun uçağı inceledi ve gerekli bakımları yaptı. Sonra Harrison Ford, kokpite bindi. Pistte ilerleyen ünlü oyuncu, daha sonra da kendi kullandığı uçağıyla gideceği yere doğru yola çıktı.

    BİRKAÇ KEZ KAZA GEÇİRDİ

    Çok uzun süredir pilot lisansı bulunan Harrison Ford, bundan dört yıl önce bir de kaza geçirmişti. Bu kazada Harrison Ford, tek motorlu özel Husky uçağıyla California'daki John Wayne Havalimanı'ndan yönlendirme alarak uçuş yaptığı sırada yanlış bir pisti hedefledi. American Airlines'a ait Boeing 737 tipi 110 yolcu ve altı kişilik kabin ekibinin yer aldığı uçakla aynı piste girerek çarpışma tehlikesi yaşadı. Aktörün iniş pisti yerine hızlanma pistine inmeye çalıştığı öğrenildi.

    KOLUNU KIRDI, BAŞINDAN YARALANDI

    Bu Harrison Ford'un adının karıştığı ilk kaza değildi. Bu kazadan iki yıl önce Harrison Ford, 2.Dünya Savaşı'ndan kalma bir uçağı kullanırken uçağın motoru bozuldu. Ünlü oyuncu da Santa Monica'da bir golf sahasına inmek zorunda kaldı. Ford, bu kazada kolunu kırmıştı. Harrison Ford, 1999 yılında da California'daki uçuş dersleri sırasında bir helikoptere çarpmıştı.

    PİLOT ÜNLÜLER

    Harrison Ford, gösteri dünyasının uçma tutkunu olan ve uçağını da kendisi kullanan tek ünlüsü değil. Bu konuda en çok bilinen ünlülerden biri John Travolta. Oyuncunun pilot lisansı olması bir yana aynızamanda bir Boeing 707 uçağı da vardı bir dönem. Birden çok uçak sahibi olan ve bunları kendisi kullanan Travolta'nın malikanesinin arka bahçesi de havaalanı gibi. Onun yanı sıra Hilary Swank, Tom Cruise, Angelina Jolie, Clint Eastwood da Hollywood'un uçak kullanabilen ünlülerinden.

    BOL ÖDÜLLÜ OYUNCU

    1942 doğumlu Harrison Ford, Akademi Ödülü ve BAFTA Ödülü adayı, Altın Küre ödüllerini koleksiyonuna katmış ünlü bir oyuncu. En çok Yıldız Savaşları üçlemesindeki esprili uzay pilotu Han Solo ve Indiana Jones serisinde canlandırdığı maceracı, azimli arkeolog, Indiana Jones rolleri ile tanınır. Ayrıca Ridley Scott'un 1982 tarihli kült bilim-kurgu filmi Bıçak Sırtı, Andrew Davis'in efsane TV dizisi The Fugitive'den uyarladığı Kaçak filmi ve yine yüksek gişe hasılatı kazanmış Air Force One, Tanık, Presumed Innocent ve Gizli Gerçekler gibi filmlerde rol aldı.

    MESLEKTAŞIYLA BİRLİKTE

    Birkaç kez yaşayan en seksi adam seçilen Harrison Ford, bugüne kadar Mary Marquardt ve Melissa Mathison ile evlenip boşandı. 2010 yılından bu yana da Ally McBeal adlı diziyle ünlenen Calista Flockhart ile birlikte.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Harrison Ford California Pilot Ford Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title