Haberler

Hakkındaki iddialara sinirlenen adam, canlı yayında Müge Anlı'nın üzerine yürüdü

Güncelleme:

Müge Anlı, günlerdir çıkan bir yangın sonrası kaybolan 3 kişiyi bulmak için çalışmalara başladı. Kaybolma olayı hakkında konuşan bir konuk sinirlerine hakim olamayınca Anlı'nın üzerine yürüdü. Gerginlik sonrası stüdyoya gelen güvenlik mensupları tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Haftanın 5 günü canlı yayın yapan Müge Anlı, evde çıkan yangın sonrası kaybolan 3 kişiyi bulmaya çalışıyor. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği olayda Şaban Özcan isimli kişi, Anlı'nın üzerine yürüdü.

3 KİŞİ ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLDU

Sinop'un Türkeli ilçesinde 22 Nisan 2019'da tek katlı ahşap evde çıkan yangın sonrası, 1.5 aylık hamile olan 28 yaşındaki Nurten Özkaya, 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya ile eşinin anneannesi 105 yaşındaki Hanife Özcan sırra kadem bastı. Herkes ilk başka bu 3 kişinin yangında öldüğünü sandı. Ancak adli tıp ekibi yangından toplanan delilleri incelediğinde 3 kişinin evde olmadığını belirledi.

İDDİALARI DUYUNCA KÜPLERE BİNDİ

Olayın başından beri Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya 'çok mutlu bir evlilikleri' olduğunu söylüyordu. Bugün yayına katılan Satılmış beyin ortaya attığı iddia ortalığı bir hayli karıştırdı. Satılmış Bey, "Bir köylümüz beni aradı. Bunların çok yakınları. Bana dedi ki 'Abi köye gidince Nurten'in boşanacağını duydum. Bu yangın olmasaymış Nurten ayrılacakmış.' dedi" ifadelerini kullandı.

Hakkındaki iddialara sinirlenen adam, canlı yayında Müge Anlı'nın üzerine yürüdü

Satılmış Bey, iddiayı dile getiren kişinin Erdal Özkaya'nın dayısının oğlu Şanver Özcan olduğunu açıkladı. Erdal Özkaya dayısının oğlu ile aralarında husumet olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Bir anda stüdyoyu karıştıran Erdal Özkaya, Satılmış'ın üzerine yürümeye kalktı. Bunun üzerine stüdyoya güvenlik ekipleri girdi.

"ONDA BU KUYRUK ACISI OLDUKTAN SONRA ÇOK EV YANAR"

Nurten'in arkadaşı Şenay Dalmaz konuşmaya başlayınca stüdyoda bir kez daha tansiyon yükseldi. Şenay Dalmaz, Nurten'in evliliğinde mutsuz olduğunu belirterek şunları söyledi: "Erdal'ın Nurten ile evliliğinin bitme aşamasında olduğunu ben de duydum. Nurten'in 7 yıl süren evliliğinde mutlu bir evliliği olduğunu düşünmüyorum."

Olayın perde arkasında muhtar adayı Şaban Özcan'ın olduğunu iddia eden Şenay Dalmaz sözlerine şöyle devam etti: "Ben bu suçun organize olduğunu düşünüyorum. Aslında muhtarlıkla da ilgisi var. Çünkü öncesinden gelen içlerinde besledikleri kin, nefret ve mühür davasının bu olayı tetiklediğini düşünüyorum. Üstelik seçimden sonra oluyor. Şaban beyde bu kuyruk acısı olduktan sonra daha çok evler yanan."

Hakkındaki iddialara sinirlenen adam, canlı yayında Müge Anlı'nın üzerine yürüdü

MÜGE ANLI'NIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

'Kuyruk acısı' lafını duyan Şaban Özcan ise sinirden küplere bindi. Bir anda oturduğu yerden hızla kalkan Özcan, ortalığı birbirine kattı. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği Özcan, Müge Anlı'nın üzerine yürüyüp önce parmak salladı sonra da "Bugünden sonra bu yayından gidiyorum. Bu şovcuları dinlediğiniz müddetçe ben burada durmuyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (113)

star:

bunların hepsi seneryo. Planlı program bunlar. İnanmayınız.

18
19
yanıtYanıtla
Dayıı:

Kaç cinayeti kaç olayı çözdü

yanıt8
yanıt0
Bos yapanlara karşı:

TAMAM Allâh razı olsun bizim gözümüzü açtın

yanıt0
yanıt0
Kara:

Senaryo değil bizde yakın bi arkadasimiz için çıkacaktık kayıptı ama kendisi aradı bizi çıkmamıza gerek kalmadı. Emin olun çok ilgileniyorlar ve araştırmayı 1 gün içinde iğneden ipliğe yapiyolar

yanıt0
yanıt0
Xyz:

Böyle rezil bir program yıllardır izleyici buluyor, seviyemiz ortada işte, kimse polismisin, savcımısın hangi yetkiyle insanları oraya dizip sorguluyorsun demiyor, ayrıca hani maske, hani sosyal mesafe, virüs Müge Anlı nın programında bulaşmıyor demekki, sokakta etrafında kimsenin olmadığı insanlara ceza yağarken, burada herkes üst üste ama kimsede maske yok, komedi ülkesiyiz.

24
13
yanıtYanıtla
yorumlu:

sence atv kimin bunca program ceza alıp kaldırılırken müge 11 yldır bu işi nasıl yapıyor cünkü ceza almıyor . .

yanıt5
yanıt2
Siyah:

Kadınların hep birlikte konuştuğu anda erkeklerin nasıl çileden çıktığının kanıtı. Çemkiren kadınlar evrimsel olarak sedece çemkirdikleri için şiddete uğramaya devam edecek. Susma ve çemkirmeme eğitimi verilmeli okullarda kadınlara. Yoksa böyle gidecek kedi ile köpek anlaşmazlığı gibi biyolojik bşr durum bu

11
23
yanıtYanıtla
Beyaz:

O erkekler kendilerini eğitsin önce, onlara yeterli eğitim verilmediği için hakkını savunan susmayan gördüklerinde dayanamıyorlar buda biyolojik bir durum

yanıt2
yanıt1
Kara:

Sen şiddet gösterilmesinin iyi birşey olduğunu savunuyorsun bu yazıda ama şunu bilki sizin gibi erkeklere laf anlatamadığımız için laftan anlamadiginiz yani beyninizin algılama sorunu olduğu için kadınlar çok konuşuyor ayrıca erkekten çok çemkiren yok emin ol en berbat kavgalarda en ahlaksız tartışmalarda hep erkekler arasında oluyor bunu gayet iyi bi şekilde görüyoruz! Birşey yazmadan önce dönün aynaya bakin öyle konusun

yanıt1
yanıt0
Gri:

Beyaz kusura bakmada bu kadın erkek olayı değil dışarda hemcinsinede çemkirsen sana saldırır insanın içgüdülerinde vardır şiddet. Duyar kasmanın anlamı yok özümüzde var şiddet yok etme içgüdüsü. Dünyanın haline bakarsan anlarsın. Şiddete maruz kalmamak için sosyal zekan olması gerekiyor yani buda idare etmek oluyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title