Haberler

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, kaslı haliyle takipçilerini hayrete düşürdü!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak olan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, değişimiyle şaşırttı. Şahinkaya'nın kaslı hali ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, kaslı haliyle takipçilerini hayrete düşürdü. Bazı takipçileri güzel oyuncunun kaslı halini beğenirken bazı takipçileri ise güzel oyuncunun son halini beğenmedi.

"KEMİKLERİN SAYILIYOR"

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu Nilperi Şahinkaya, son fotoğrafıyla takipçilerini ikiye böldü. Şahinkaya'nın bir takipçisi paylaşıma, "Eski halinizden eser kalmamış ama bence güzel olmuş." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor. Beğenemedim." yorumunu yaptı.

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya kaslı haliyle takipçilerini hayrete düşürdü!

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal'in baş şehri Dakar'da doğdu. Babası diplomat, annesi de bir dönem Dışişleri Bakanlığı'nda uzman olarak çalıştı. Babası diplomat olduğu için Senegal'de doğdu, ailesi adının Nil olmasını istedi, dedesi ise gördüğü bir rüya sonrası "Adında mutlaka peri olsun" dedi. Nilperi çıktı ortaya! Çocukluğunda birçok ülke ve şehir gezdi; 3 sene Duseldorf, 4 sene Paris, 4 sene Bern, 15 yaşında anne ve babası boşanınca annesiyle Türkiye'ye geldi.

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya kaslı haliyle takipçilerini hayrete düşürdü!

Eğitim hayatına Paris'te başladı ve Paris'de Charles de Gaulle ilkokulundan 1997 yılında mezun oldu. Üniversiteyi ise Ankara'da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde tamamladı. Almanca, Fransızca, İtalyanca, İngilizce bilmektedir. İlk olarak televizyon hayatına Deniz Yıldızı adlı dizide başladı. Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında "Kayıp" adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya kaslı haliyle takipçilerini hayrete düşürdü!

2023 – 2014 sezonunda "Kim Korkar Hain Kurttan?" adlı tiyatro oyununda Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer, Tardu Flordun, Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldı. Nilperi Şahinkaya, 2014 yılında "Kiraz Mevsimi" adlı dizide başrolleri Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile paylaştı. Şimdilerde televizyon ekranlarına ara verip tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nilperi Şahinkaya Instagram Paris Haberler

500

Yorumlar (10)

Ankaragüclü:

Çok ta önemli idi %5 zam alan emekli icin

9
1
yanıtYanıtla
azad:

Kadın dediğin zarif nazik olur böyle Jean Claude Van Damme gibi olmaz.

6
2
yanıtYanıtla
Pars:

Görüntüyü televizyona verdim ailecek şok olduk. Lütfen Haberi yarın akşama kadar kaldırmayın ofisten projeksiyon cihazı getirecem. Biraz da karşı binaya yansıtıp mahallecek şoke olalım .

7
0
yanıtYanıtla
ENİS:

YAŞ 31. ERKEKLERLE BİR SORUNU MU VAR ACABA?

1
4
yanıtYanıtla
Serkan:

Bu kas mı şimdi afrikada herkes böyle açlıktan belirginleşmiş sadece

3
0
yanıtYanıtla
Dişli dişi:

Buldozer gibi ezer.

0
1
yanıtYanıtla
KAMPALA:

HOPPALA

yanıt0
yanıt0
Sakınnhaa Kızdırmayın:

Sakinlikten yıldırmayın

0
1
yanıtYanıtla
osmankaya:

kim kimi ezer belli olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Sezayi karakoç:

Herşey dozunda güzel bu her konuda geçerlidir ve aklıma ne geldi biliyor musunuz Ebru şallı aşırı sporun plates filan bedeni yorduğunu ve kadınsal görünümü kaybettiğinden filan bahsetmişti ve kendiside dozunda birakma kararı olmışti yani sonu azı karar çoğu zarar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title