Haberler

Güzel oyuncu Hande Erçel, aşkın tarifini yaptı!

Güncelleme:

Başarısı ve güzelliğiyle genç kitlelerin yakından takip ettiği oyuncu Hande Erçel, Mikanos'ta aşkın tarifini yaparak, "Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence." dedi.

Halka dizisi başrol oyuncusu Erçel'e bir dergi için aşkın tarifini yaptı. Seyahatle ilgili soruya da cevap veren Hande Erçel "Beni özetleyen kelimeyle başladık. 'Seyahat'in varoluşumun anlamı olduğunu düşünüyorum. Seyahat derken kulağa gelen anlamıyla gezmek, yeni yerler görmenin dışında bir şeyden bahsediyorum. Bunlar da dahil tabii ama yoga ve meditasyona başladığım dönemde aslında nasıl derin bir kelime olduğunu fark ettim." ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, aşkın tarifini yapmış!

"İNSANLAR OLMADIKLARI KİMLİKLERİYLE ORADALAR"

Genç oyuncu eskiden sosyal medyayı daha sık kullandığını fakat son dönemlerde çok fazla gerçek dışında şeylerle karşılatığı için kendisini geri çektiğini ifade etti. "İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle oradalar ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Görmektense dahil olmamayı tercih ediyorum." dedi. Erçel, oyunculuk hikayesini anlatırken; "Bir çocukluk hayaliyle başlayıp git gide büyüyen bir masal gibi benim için. Üniversitede okurken mesleğime çoktan karar vermiştim." dedi ve ekledi. "Hedefleri olan, büyük hayaller kuran biriyim. Yaşadığım hayat şükrettiğim bir noktada ama bu beni durdurmuyor. Daha yapmak istediğim çok şey var." Erçel, beyaz perdenin kendisi Için bir tutku olduğunu meslek hayatı boyunca ve şu anda da aldığı tüm eğitimlerle de kendisini beyaz perdeye hazırlamaya çalıştığını açıkladı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, aşkın tarifini yapmış!

"EN YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYIP SERGİLEMEK İSTİYORUM"

Seti olmadığı zaman tablolar yaptığını açıklayan oyuncu, en yakın zamanda onları tamamlayıp sergilemek istiyorum. dedi. Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu ise şu sözleriyle açıkladı; Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum. Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de "Halka" benim için ayrı ve özel bir iş. Erçel, aşkın tarifi için ise "Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Aşk herkesin parasına göre dilim satın alabildiği bitmeyen bir pasta. Hiç para yoksa aşkta yok.

6
2
yanıtYanıtla
seviyorumlen:

. . . . . . . . . dünya borcum olsun isterse. .

1
2
yanıtYanıtla
CEMAL:

HİKAYE, AÇ AYI OYNAMAZ

yanıt2
yanıt0
MARDİNLİ ÖZARAPOĞLU:

BENİM KIZIMIN GÜZELLİĞİNİ GÖREN 41 KERE MAŞALLAH DİYOR. HANDEDE GÜZEL

2
1
yanıtYanıtla
Caner:

Askin tarifini bu oralarini buralarini acan pazarlamacilardanmi ogrenecegiz. Bir isin tarifini yapmadan once CV ni bir gorelim, gecmisini bir gorelim sonra karar veririz. Nasil basarili olmussun bakalim gecmisinde. Bunlarin hepsi sosyal medya unlusu, yani cakma. Sosyal medyanin fisini cekerlerse bunlarinda fisi cekilir ac kalirlar

2
1
yanıtYanıtla
SANA NE:

sana ne yahu kavun. . . dedikodu yapıyorsun. . bak işine gücüne.

yanıt2
yanıt1
hadi:

caner cvni atsana buraya imam hatipli seni. yabancı dilin bile yoktur. boş gelmişsin boş gidiyosun.

yanıt0
yanıt4
ali:

anladım handecim benim olamıcaksın eminim o yüzden aşksız kal ki bari ihtimalimiz olsun içimden geçenler bunlar. ama tabi beddua vs etmeyelim

1
1
yanıtYanıtla
Ona göre aşk şu:

Bazlama üstü reçel

1
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Anneye özlemin veya onu hemen unutmanın tarifini de yapsın

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title