Haberler

Güzel modelin elleri, sosyal medyada tartışma konusu oldu!

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen ünlü model Deniz Akkaya, bu sefer elleriyle olay yarattı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden olay Deniz Akkaya, zaman zaman takipçileri ile iletişim de kuruyor.

"TAKILMAYIN O KONUYA"

Ünlü model, paylaştığı fotoğraflarda eline dikkat eden ve bu yönde yorum yapan takipçilerine "Fotoğraflari yüzde 8000 büyütüp hata arayıp en sonunda ellerime takılanlara... Ellerim hep böyle idi benim; yağ oranı düştükçe dahada belirginleşir damarlar. Takılmayın o konuya. Bugün tüm dünyada sporcu kadınların ve adamların hatta birçok takip ettiğiniz unlu namzetin eller bu halde. Bende isterim böyle pamuk gibi yumuşacık eller ama böyle omuza böyle eller, saygılar" şeklinde cevap verdi.

Güzel modelin elleri sosyal medyada tartışma konusu oldu!

"BEDENİNİZE OLAN SAYGIDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM"

Bir takipçisi Akkaya'ya "Eller yaşlı olduğunu ele vermiş" derken başka bir takipçisi ise deneyimli modele destek çıkarak "Sevgili Deniz hanım hep beğenmişimdir sizi. Bir kadın olarak bir anne olarak artı mesleğinize ve bedeninize olan saygınızdan dolayı tebrik ederim" yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (28)

nzn:

hahah ya saçmalama deniz yaa:D enayi mi var karşında sanıyorsun. 90larda değiliz artık uyan sen de bence. O eller damarlı değil düpedüz kırışık. Ya saçma sapan açıklama yapma kabul et, kabul edemiyorsan da yine saçma sapan açıklama yapma git estetik yaptır

7
4
yanıtYanıtla
KIZGIN:

O NE BE FIRINCI KÜREĞİ GİBİ .

8
0
yanıtYanıtla
RACO:

ölümden kaçış yok deniz hanım her yerinide gerdirsen boya pudrada sürsen yaşın kemale erdi ölüm yaklaşıyo azrail görüntüye bakmaz alıverir bir anda canını

6
2
yanıtYanıtla
rica:

arkadas onun icin gununu gun et eglencene bak diyor

yanıt0
yanıt0
RACO:

öbü tarafta sonsuz hayatta rezil olmamak için gününü gün edip eğlencene bakmayacaksın kardeş burda 30-40 sene sefa sürersin öbür tarafta sonsuza kadar sürünürsün hangisi daha iyi 30-40 senelik eğlence sonsuz kadar seni idare edecekmi bi düşün bakalım:))))

yanıt0
yanıt1
Fotoşopsuz ercan:

Onlarca estetik ameliyatla anca bu kadar oluyor ellere mudahale olamıyor ne yazık ki. . . bu arada fotoşop ile baya inceltmiş kendini sen fotoşopsuz resmini koyda esas vaziyetini görelim

5
2
yanıtYanıtla
Deli bekir:

O Kadar avuçlarsan milleti olacağı o

5
2
yanıtYanıtla
BEKİER EFENDİİ:

HADİ BEN SENDE KAVUN BEKİR

yanıt2
yanıt0
ispiyoncu:

KENDİ YORUMUNA KENDİ CEVAP VERİYOR DANDİK DÜRBÜNLÜ.

yanıt1
yanıt0
SÜMBÜLLÜ:

Hani dürbünlü? Yok bayadır o yaw ne oldu ona

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title