Haberler

Güzel fenomenin tarla pozu büyük tartışma yarattı!

Güncelleme:

İsveçli Instagram fenomeni Natalie Schlater'in, Bali tatilinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle başı belaya girdi. Fotoğrafı sosyal medyada yayınlayan genç fenomen, bu hareketiyle hesabının kapanmasına neden oldu.

İsveçli Instagram fenomeni Natalie Schlater, Endonezya'nın turistik adası Bali'de bir pirinç tarlası önünde bikiniyle poz verdi. Fotoğrafın arka planında ise, tarlada çalışan bir köylü vardı.

BÜYÜK TARTIŞMA YAŞANDI

Boredpanda'da yer alan habere göre Schlater, fotoğrafın altına ise "Tarladan her sabah pirinç toplayan adamla benim hayatım arasındaki farkı düşünüyorum" yazdı. Bu ifade ve söz konusu kare, Instagram modelinin 12 bin takipçisi arasında büyük bir tartışma başlattı. Takipçileri Schlater'i 'narsist', 'duyarsız' ve bugüne kadar gördükleri 'en kibirli' insan olarak tanımladı. Son paylaştığı gönderide, Endonezyalıları öven ifadeler kullansa da bu tepkileri dindirmedi. Sosyal medya lincinin ardından Instagram modeli hesabını kapattı.

Güzel fenomenin tarla pozu büyük tartışma yarattı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Endonezya Instagram Haberler

500

Yorumlar (18)

çiftçi şakir:

bu haberde dikkatimi çeken tarlanın sürülmeye müsait olduğu kıvrımlı bi tarla olduğundan herg esnasında bıcağın iyi işletilerek köküne kadar batırılması ve çekmediği yerlerde bıçağın geri çekilmesi deil bi kaç sert kökleme hareketi ile tarlanın istenen verime kavuşa bileceği gerçeğini siz değerli sevenlerimle paylaşmak istedim saygı ve selam

16
4
yanıtYanıtla
ceto:

lokum ya . . . . harika . . .

5
11
yanıtYanıtla
HURİ:

farkı düşünüyormuş siz bir taraflarınızı büyütürken onlar emek edip birşeyler kazanıyorlar farkınız bu

13
1
yanıtYanıtla
TENEKE ADAM:

Tabiat mı , yoksa ipli kısım mı , harika olan ? Yağma yok ÇETO , o lokumu söyleyeceksin

8
5
yanıtYanıtla
umut:

Tabiatta güzel ipli bayanda güzel, herkes işine baksın. birisi çalışmayı birisi gezmeyi seçmiş sanki şimdi birileri tarlada çalışırken birileri haremlik selamlık otellerde gezmiyor.

yanıt1
yanıt3
TENEKE ADAM:

Yani UMUT kardeş , bir espri yapalım dedik , ağzımızdan , burnumuzdan getirdin . Eyvallah sağ ol kardeş. . .

yanıt0
yanıt0
Mesaj net:

Tarla gibi tohum ekmeli

5
1
yanıtYanıtla
Kurmay:

Belki de öz eleştiri yapmıştı kadın. Ben bedenimle haram Saltanat içinde yaşıyorum ama tarladaki adam bedeniyle zorluklar içinde demek istemiş. Dünya adaletin nerede demiş kadın.

4
1
yanıtYanıtla
Yasin:

pirinç yetiştiriciliği ciddi bir disiplin ve özveri gerektirir. Günde 20 saat nemli sıcak ortamda eğilerek çalışan ve bir evin salonu kadar topraktan evini geçindiren insanlarla kendisini mukayese etmesi şuursuzluk ötesi. Boş yapmak bedava bu tipler için.

3
1
yanıtYanıtla
hasan:

piliç reklamı yapmış

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title