Haberler

Gökhan Özoğuz, kendisine "Vatan haini" diyenlere tepki gösterdi: Ülkeme aşığım ben

Güncelleme:

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, görüş ayrılıklarından dolayı bazı insanların kendisine 'vatan haini' demesine Twitter hesabından "Ülkeme aşığım ben" diyerek tepki gösterdi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, farklı görüşlere sahip kişilerin vatan haini olarak nitelendirilmesine sert çıktı. Farklı görüşlerinden dolayı kendisini eleştirenlere tepki gösteren "Bu ülkede herkes vatanın bölünmesine karşıdır" dedi.

"KİMSE KİMSEYİ VATAN HAİNLİĞİYLE SUÇLAMASIN"

Müzik kariyerindeki kimliğinin yanı sıra siyasi konular ve gündemle ilgili konuları yakında takip eden Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Allah aşkına, şu ülkede görüş farklılığı nedeniyle kimse kimseyi vatan hainliği ile suçlamasın. Bu ülkede herkes vatanın bölünmesine karşıdır. İsteyen varsa da biz karşıyız. İnanç ve kültür farklılıklarını bir göre, vatan severdir. Hepsi yerli ve millidir" dedi.

"ÜLKEME AŞIĞIM BEN"

Ülke yönetiminde eşit olunması gerektiğini belirten Özoğuz, sözlerine şöyle devam etti: "Ülkeme Aşığım ben! Kültürlerine insanlarına, tarihine, renklerine, doğasına, duruşuna, değerlerine, farklılıklarına, halkına, geçmişine! Kim bunları koşulsuz kucaklar, O dur vatan sever! Hangi vatan hainliği? Kimdir vatan haini? Bunların içinden cımbızla çekip ayırandır vatan haini! Vatan severlik bana göre sol görüşlülük, bir başkasına göre ülkücülük, başkasına göre dindarlıkla bağdaşabilir. Herkes burada özgürdür. Fakat ülke yönetimi eşit aile babası gibi olmalıdır. Çocuklarını ayırmaz."

Gökhan Özoğuz, kendisine 'Vatan haini' diyenlere tepki gösterdi: Ülkeme aşığım ben

YARDIM KAMPANYALARININ BLOKE EDİLMESİNE SERT ÇIKMIŞTI

Gökhan Özoğuz, koronavirüs salgınının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasının bloke edilmesiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Olup olmadık şeylere sadece sizden daha çok seviliyor, daha iyi, şeffaf, dürüst, özverili, ileri görüşlü, birleştirici, tercih ediliyor diye, sizin; Vatan haini, terörist sevici, 'Başka devlet kurmak isteyenler' diye uydurma bir suçlama yapmaya hakkınız yoktur! O kadar da değil!" diyerek tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Twitter Haberler

500

Yorumlar (86)

ÇUKUROVALI:

Gökhan''cığım , bazıları maalesef seni anlayacak kapasitede değiller . I Q ları seni anlamaya yetmediğinden , akılları sıra küçük kırıntılar halinde, yosunlaşmış beyinleriyle eleştirmeye çalışıyorlar . Halbuki , güneşin balçık olmuş fikirleriyle sıvanamayacağını bir anlasalar , dünyayı daha iyi gözleyecekler fakat maalesef Nuh nebiiden kalma beyinleri buna el vermiyor . Kendini üzme kardeşim . Senin ardında dağlar var . Buna emin ol .

23
72
yanıtYanıtla
X:

ne kadarda heyecanlı dedin gözlerim doldu be ya

yanıt4
yanıt5
ÇUKUROVALI:

Kendini neden gizliyorsun X ( Bilinmeyen ) kardeş . Korkma , korkarsan bir gün sıra sana gelir . Bu vatanın evlatları '' Fikri hür , irfanı hür '' kişilerdir .

yanıt8
yanıt4
x:

tamam sende haklısı uzatma

yanıt2
yanıt2
ÇUKUROVALI:

Takma kafana (X) kardeş , yeter ki gönüller bir olsun unuttum bile

yanıt2
yanıt0
serin:

senin örümcek beyninle aynı zihniyet

yanıt5
yanıt4
frrh:

Vaaayyyy laf etti Çukurovalı. . . ! sizin Güneşle sıvanamayacak fikirlerinize Allah fırsat vermesin, ABD ve AB hayranı tatlı su solcuları sizi.

yanıt8
yanıt5
Mechul:

Senin Q kac

yanıt1
yanıt7
ÇUKUROVALI ...:

sen neyin kafasını yaşıyosun çok iyi kafa yapmış sende dangalak

yanıt3
yanıt5
ÇUKUROVALI:

Yine bizim şapşikler klavyelerini önlerine almışlar , bende yazarım der gibi , ayakkabı numaralarını geçmeyen IQ rakamlarıyla bir şeyler karalamaya çalışmışlar . . . . Ya sizin gibi türler neden argo kelimeler kullanır ? Çünkü eksik tarafınız var . Üç tane kelimeyi yan yana getiremeyip nokta yerine küfür kullanan kişilersiniz . Biraz gayret edip çalışın bakalım . Hadi, hadiii

yanıt6
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title