Haberler

Göğüs dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Hadise'nin eski fotoğrafları yeniden gündeme geldi

Güncelleme:

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru göğüslerine silikon taktırdığı yönündeki haberlere sürekli sessiz kalan Hadise, O Ses Türkiye'nin çekimlerinde giydiği derin dekolteli kıyafetiyle iddiaları doğrulamış oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise şarkıcının eski görüntüsünü paylaşarak aradaki farka dikkat çekti.

Son zamanlarda sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğraf ile gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, son olarak O Ses Türkiye'nin çekimlerinde tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündeme geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı şarkıcının eski fotoğraflarını paylaşarak Hadise'nin silikonları abarttığını söyledi.

SİLİKON HABERLERİ DOĞRU ÇIKTI

2019 yılının son günlerinde hakkında çıkan kalça kaldırtma ve göğüslerine silikon taktırma haberlerine sessiz kalan ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda tercih ettiği kıyafetlerle silikon taktırma iddialarını doğrulamış oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise Hadise'nin yıllar önce O Ses Türkiye çekimlerinde çekilen fotoğraflarını paylaşarak göğüs dekoltesine dikkat çekti.

Göğüs dekolteli kıyafetiyle gündeme gelen Hadise'nin eski fotoğrafları yeniden gündeme geldi

DEKOLTELİ POZLARI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Öte yandan Instagram'da 11 milyon takipçisi bulunan Hadise, etek bölümü tüllü, üst bölümü ise dekolteli elbisesini eleştirenlerin yanı sıra çok beğenenler de oldu. Hadise'nin Instagram hesabından paylaştığı cesur göğüs dekolteli pozları 355 bin beğeni aldı.

Göğüs dekolteli kıyafetiyle gündeme gelen Hadise'nin eski fotoğrafları yeniden gündeme geldi

Göğüs dekolteli kıyafetiyle gündeme gelen Hadise'nin eski fotoğrafları yeniden gündeme geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (73)

gerçekler...:

bunları insan yerine koyanlara yazıklar olsun. Bu yaratıkların görevi gençlerin ahlakını bozmak.

23
5
yanıtYanıtla
HAKİKİ GERÇEKLER....:

Aynen Anadolu çok ahlaklı bir yapıya sahip :)

yanıt6
yanıt7
Sakaryalı hatun:

Parası varsa yaptırır kime ne ?!?! Estetik yaptırmak, ayıp bir şeymiş gibi empoze edilmemeli!!!

4
22
yanıtYanıtla
HALDEN ANLAYAN GENÇ:

Sakaryalı hatun, estetikle mutlu olan çok az sayıda bayan vardır. Bence, bedensel güzellik, form ve kalça dolgunluğu eşler arasında güzel, uyumlu cinsel birliktelikede elde edilebilinir

yanıt7
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Haklısınız ama, mesela ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

yanıt3
yanıt5
Sakaryalı hatun:

Halden anlayan genç, dolgunluk konusunda şanslıyım, hatta biraz fazla dolgunum.

yanıt3
yanıt6
Sivaslı:

ne yapacacaksın estetiği mestediği iyi bir koca bul her şekilde tamir eder

yanıt6
yanıt2
OsmanCIK:

Hadise boş ve kalitesiz biri

24
1
yanıtYanıtla
Vitamin abi:

Göğüslere silikon değil kafana akıl doldurtur

15
3
yanıtYanıtla
DOĞAL KADIN GÜZELDÎR:

Böyle salgın bir estetik modası almış başını gidiyor. Bu moda, sadece göğüsler ve kalçaylada sınırlı değil. Camının çerçevesi geniş diye yeniden yaptıran, yan dudaklarınıda estetikle küçültenler dahi var.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title