Haberler

Diriliş Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit, bölüm başına 325 bin TL alacak

Güncelleme:

Yeni sezonda Diriliş Osman dizisinde yer alacak olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in bölüm başına 325 bin TL kazanacağı ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğinde çekilen 'Diriliş Osman' dizisi çekimleri devam ediyor. Dizide başrol oyuncusu alan Burak Özçivit'in ise bölüm başına 325 bin TL alacağı iddiası herkesin ağzını açık bıraktı.

ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

TV8'de yayınlanan magazin programı Gel Konuşalım'ın haberine göre ünlü oyuncu, diziden bölüm başına 325 bin TL kazanacak. Yani Özçivit'in aylık geliri 1 milyon 300 bin TL olacak.

Genç Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit, bölüm başına 325 bin TL alacak

ÖZEL DERS ALMAYA BAŞLADI

Burak Özçivit, yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi için at binme ve kılıç dersleri alıyor. Özçivit'e dizide Aslıhan Karalar eşlik edecek.

Genç Osman dizisinde rol alan Burak Özçivit, bölüm başına 325 bin TL alacakAslıhan Karalar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Osman dizisi Diriliş Ertuğrul Burak Özçivit Haberler

500

Yorumlar (86)

vay arkadaş:

bu parayı Osman Gaziye versen mezarından kalkar gelir.

64
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENİM HAKKIMDAN 1 KURUŞ BİLE GİDİYORSA HARAM OLSUN

52
2
yanıtYanıtla
UİEE:

EN ÇOK SİZZLER İZLİYORSUNUZ SALAKLAR

yanıt6
yanıt2
her şeyi kendinin sanan adam:

ne katkın olacak dayı özel tv orası

yanıt3
yanıt2
ANTEPLİ:

SÖZLEŞMELİ ER OLUP ŞEHİT OLAN ASKERİMİN MAAŞI 7 BIN TL:((((((((BU ADAMLARIN KİME NE FAYDASI VAR BURDA TRİLYONLARI GÖTÜRÜYOR AVRUPALARDA TATİL YÖRELERİNDE KEYİF ÇATIYOR MİLLET DE BUNLARA PARA KAZANDIRIYOR. ELEKTİRK FATURASINDAN ALINAN TRT PAYI BUNLARA GİDİYOR HARAM OLSUN

46
4
yanıtYanıtla
tarumar:

iyide dizi atv de yayınlanacakmış. TRT ile Elektrik faturası ile ne alakası var anlamadım

yanıt8
yanıt8
Adınızı yazın:

Bunlari seyreden asalaklar olursa tabi alirlar paralarida yurt dişinda yerler ,yatırımlarıda oraya yaparlar neden?Ülkelerine güvenmiyorlardan. Ülkelerine birşey olsa kaçacak yerleri hazır

yanıt0
yanıt0
Nnn:

Vermesinler, sanki oyuncu mu yok. . Ortalık kaynıyor. .

yanıt0
yanıt0
Yazik:

Ya anasini ya, su maskotlarin aldiklari paraya bak. Ne kutsal meslekler var bunun zirnini alamayan, insanlari tv ye bagimli yapam ve aptallastiran su oyuncularin hak ettigi paraya bak. Onlarida bu hakki biz veriyoz cünki aptallastik. Baktikca aptallasiyoz, aptallasdikca bakiyoz. Alin elinize bi kitapta beyninizi calistirin, üretin vatsna faydali olun. Böle böle batcak bu ülke

32
0
yanıtYanıtla
özen geri:

Bence bu oyuncu bozuntuları bu paranın 5 bin lirasını bile haketmiyor. Hep bir kesimin yapmış olduğu algı vasıtasıyla. medyanın şişirmesi. Kuş pisliği kadar kıymetleri yok.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title