Haberler

Enes Batur'un yeni filmi ilk filminden 5 kat daha az izlenerek hayal kırıklığı yarattı

Güncelleme:

Fenomen Enes Batur'un ikinci filmi Gerçek Kahraman, gösterime girdiği ilk hafta 84 bin 513 tarafından izlenerek ilk filmi Hayal mi Gerçek mi'den 5 kat daha az izlendi.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur Sungurtekin'in yeni filmi 'Enes Batur Gerçek Kahraman'a beklenen ilgi gösterilmedi. Film, 84 bin 513 kişiyle açılırken Batur'un bir önceki filminden 5 kat daha az izlendi.

UMDUĞUNU BULAMADI

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filminin devam halkası olan Enes Batur Gerçek Kahraman büyük umutlarla vizyona girmişti. Youtuber Enes Batur'un yeni filmi Gerçek Kahraman, gişede umduğunu bulamadı. Enes Batur, filmin galasında hedefi yüksek tutmuş ve gelmiş geçmiş en yüksek gişeye ulaşmak istediğini açıklamıştı.

Enes Batur'un yeni filmi ilk filmden 5 kat daha az izlenerek hayal kırıklığı yarattı

1 haftalık sürede Enes Batur Gerçek Kahraman filmi yalnızca 85 bin kişi tarafından izlendi. Serinin ilk filmi Hayal mi Gerçek mi'yi ise ilk haftada 160 bin kişi seyretmişti.

"EVLİLİKTE KURTARMADI"

Filminin vizyona girmesine günler kala Damla Aslanalp ile evlenmiş ve bu evliliğin filmin reklamı olduğu söylenmişti. Batur'un gişede elde ettiği rakamların ardından "Evlilikte kurtarmadı" yorumları yapıldı.

Enes Batur'un yeni filmi ilk filmden 5 kat daha az izlenerek hayal kırıklığı yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Enes Batur Haberler

500

Yorumlar (33)

#Yorumcu:

Gereksiz bir yükselişdi zaten bir kaç seneye kalmaz kimse izlemez onu

11
1
yanıtYanıtla
memo:

sahte şöhretler tez batarlar

12
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Herkes işini yapsın bu ne arkadaş, iki para görenin nevri değişip türlü türlü işlere giriyor.

8
0
yanıtYanıtla
er kişi gerçek kişi cengaver:

lalü lallü pürffffffrüürürürrr kurrt corrr mmllmlmeme lmlm. . . diyerek dünyanın parasını götüren ucuz insanların varlığını sürdürdüğü kuluçka yuvası haline gelmiş bir memlekettir türkiye. . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
halktan zaaar:

yanlış zamanda yayına girdi yaz sonunda girmesi daha mantıklı olurdu

1
6
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

kendilerini bir halt zannediyorlar. . . . . . . abuk sabuk videolar çekiyorlar. . kolay para kazanmanın peşindeler. . . hepsi balon çok geçmeden patlıyorlar. . . .

6
1
yanıtYanıtla
Beyin bedava:

Beyinsizler sağolsun...

4
0
yanıtYanıtla
O NE ÖYLE:

gelindeki dekolteye bak

2
2
yanıtYanıtla
İnsanlara ne fayda:

Bu tiplerin ortak özelliği var.genç nesile çok sayıda faydasız bilgi,lüks hayata özendirme.çocuklarınızı takip edin derim size.ömür geçiyor ve geri geçmişe dönülmüyor

3
0
yanıtYanıtla
başak hayranı:

başak gibi kızı bıraktın bu sana az bile

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title