Haberler

Ekranlara Geri Dönen 'Kanıt' Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

Yeniden çekimlerine başlanan 'Kanıt' dizisinin oyuncu kadrosu tamamen yenilendi. Dizide Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz, Ebru Aytemur gibi isimler rol alacak.

Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren ve yayından kaldırılmasının ardından tekrar bölümleriyle reytinglerde zirveye oynayan 'Kanıt' dizisi, 'Kanıt Ateş Üstünde' ismiyle yeniden çekilmeye başlandı.

OYUNCU KADROSU YENİLENDİ

Yapımcılığının Abdullah Oğuz'un, yönetmenliğinini Biray Dalkıran'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu da yenilendi. Dizinin yeni çekilecek bölümlerinde Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear, Başak Güröz, Ebru Aytemur, Müge Arıcılar, Oktay Korunan, Duygu Şen, Hayat Akbaş ve Güvenç Selekman rol alacak.

2013 YILINDA FİNAL YAPMIŞTI

'Kanıt' sürpriz bir kararla 2013 yılında final yapmıştı. Dizinin yayınlanan 100. bölümü büyük ilgi görmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Olgun Sünear Tansel Öngel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (3)

al pacino:

eski kadro iş yapar bu kadro yaramaz yazık olur diziye

2
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Eski kadro olsa daha çok izleyen olurdu. Yeni kadronun çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

guzel bi dizi bncede ins eski koadrosu olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title