Haberler

Ebru Polat'a Kadir İnanır'ın açıklaması soruldu: Artık konuşmak doğru olmaz

Güncelleme:

Katıldığı bir TV programında "Kadir İnanır öz amcam olabilir" diyen Ebru Polat'a, usta oyuncunun, "Böyle bir şey mümkün değil. Ebru Hanım saçmalamış" açıklaması soruldu. Polat, "Artık konuşmak doğru olmaz. Konu kapansın." dedi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Kadir İnanır'ın amcası olduğunu iddia eden Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ebru Polat'a usta oyuncunun "Böyle bir şey mümkün değil. Ebru Hanım saçmalamış" açıklaması soruldu.

Ebru Polat'a Kadir İnanır'ın açıklaması soruldu: Artık konuşmak doğru olmaz

"KONU KAPANSIN"

Şarkıcı bunun üzerine "Kadir Bey böyle bir durum olmadığını söyledi. Artık bu konu hakkında konuşmak doğru olmaz. Konu kapansın" dedi.

Ebru Polat'a Kadir İnanır'ın açıklaması soruldu: Artık konuşmak doğru olmaz

NE OLMUŞTU?

Ebru Polat, yeni şarkısı Anlayacaksın'ı çıkarmasının ardından magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olmuş ve "İlk defa böyle bir şey söylüyorum" diyerek Kadir İnanır hakkında "Babaannem eşiyle sorun yaşadığı için 3 çocuğunu yurda bırakmış. Sonra eve çıkıp durumunu düzelttiğinde çocuklarını geri almak istemiş ancak en büyük çocuğunu evlatlık vermişler. "Kadir İnanır'la babam inanılmaz benziyor. Babaannem yıllarca 'Kadir İnanır senin amcan' diye öğretti bana. Kadir İnanır'ı uzaktan gördüğümde bana çapkın değil de çok tatlı bakıyor. Adamın içine mi doğuyor bilmiyorum. 12 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şey söylüyorum. Amcam mı acaba diye çok merak ediyorum." demişti.

"EBRU HANIM SAÇMALAMIŞ"

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen usta oyuncu Kadir İnanır, muhabirin Ebru Polat'ın iddiasını hatırlatmasıyla, "Böyle bir şey mümkün değil. Amcası falan değilim tabi ki de Ebru Hanım saçmalamış" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Ebru Polat Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (28)

12345:

YİNE GÜNDEM OLAMADI. . . BİR SONRAKİ SEFERE ARTIK.

8
1
yanıtYanıtla
ADA:

hayret bu gün şeyma haberleri yok

9
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ağzını hayrı aç. . .

yanıt10
yanıt0
PAŞALI:

Ebru konu kapanmasına kapansın da sen kapanmıyorsun. maşallah her yer ortada

7
1
yanıtYanıtla
ebru:

makyajsız hali bile benden güzeldir

4
2
yanıtYanıtla
gıcık:

Konuyu aç , konuyu kapat. oh ne güzel iş.

5
0
yanıtYanıtla
hayret:

baktın, acaba burdan bi şey yakalayabilirmiyim diye ama olmadı. sonra konu kapansın tabiki de.

5
0
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Makyajsız görsen yolunu değiştirirsin

4
0
yanıtYanıtla
Leyli Leyli yar:

i am sorry ebru, your amcan is in another castle.

1
2
yanıtYanıtla
hayret bir şey.:

tercüme. üzgünüm ebru. amcan başka bir şatoda. eeeee. ne yani şimdi bu. derdin ne birader.

yanıt2
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title