Haberler

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

Güncelleme:

Eşi Yaşar İpek'le yaşadığı polemiklerin ardından düşük yapan Seren Serengil, sosyal medya hesabından kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti.

Uzun süredir anne olmak için tedavi gören sunucu Seren Serengil'in mutluluğu kısa sürdü. Yaklaşık bir ay önce hamile olduğunu duyuran Serengil, eşi Yaşar İpek'le yaşadığı sorunlardan sonra yüksek tansiyon ve kanamayla hastaneye kaldırıldı. Düşük tehlikesi de bulunan Serengil, bebeğini kaybetti.

DUYGUSAL VEDA

Büyük üzüntü yaşayan sunucu, kaybettiği bebeğine sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla veda etti.

İşte Seren Serengil'in o paylaşımı;

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE KENDİSİNİ KANDIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Ayrı olduğu kocası Yaşar İpek'in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını söylediği Seren Serengil, gece saatlerinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Eşinin iddialarına karşılık canlı yayın yapan ve gözyaşlarını tutamayan Seren Serengil, bebeğini kaybetmenin acısıyla sarsıldı.

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

DÖRDÜNCÜ KEZ DÜŞÜK YAPTI

Instagram hesabından doktorunun açıklamasını paylaşan Seren Serengil'in ise son yaşadığı olayla birlikte, dördüncü kez düşük yaptığı öğrenildi.

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Sosyal Medya Yaşar İpek Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (21)

radikall_35:

kocasının vahim açıklamasından sonra ilaç alarak bilerek düşük yapmış olabilir. . . !

1
12
yanıtYanıtla
Üzüldüm:

Bir anne olarak şu kadının çocuğunu kucağına alamamasına nasıl üzülüyorum anlatamam. kim bilir ne kadar acıyor kalbi, canı ? :( geçmiş olsun ne diyim?

6
0
yanıtYanıtla
hadi kızım hadiii..:

mide bulandırıyosun kızım

1
3
yanıtYanıtla
neoturk:

yazik yahu, Kadincaz bir Türlü evlat sahibi olamadi, Insallah olur zamani geldiginde

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TABİKİ BİR BAYAN İÇİN ÜZÜCÜ BİR DURUM FAKAT SÜREKLİ TARTIŞMA İÇERİSİNDE OLDUĞUM VE SEVMEDİĞİM BİR ADAMIN ÇOCUĞUNU ŞAHSEN BEN DOĞURMAK İSTEMEZDİM

3
1
yanıtYanıtla
papaz:

cok guzel hastane reklamıda oldu. . .

0
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Allah kimseyi düşürmesin HASTANE odalarına !

yanıt0
yanıt0
Lazogli:

Boş yapmış

0
3
yanıtYanıtla
Yorum:

LAZ yorumu !!!!

yanıt1
yanıt0
bjk:

bebek olayına bişey diyemiyorum fakat geri kalan herşeyde bu kadın ruh hastası

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title