Haberler

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile Evlendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene nişanlanan dünyaca ünlü modacı Marc Jacobs, erkek arkadaşı Char Defrancesco ile New York'ta dünya evine girdi.

Birkaç sezondur yaratıcı defile konseptleriyle New York Moda Haftası'nda adından söz ettiren Marc Jacobs'ın özel hayatı da kariyeri gibi zirvede ilerliyor.

55 yaşındaki tasarımcı Marc Jacobs bir süre önce nişanlandığı, 38 yaşındaki model Char Defrancesco ile önceki akşam New York'ta görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Yakın dostlarının katıldığı bir düğünle evlenen çift, düğün pastasını da birlikte keserek yedi. Çiftin düğününe katılan arkadaşları o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile Evlendi

EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

Marc Jacobs, geçtiğimiz sene bir restoranda sevgilisine önce bir dans gösterisi izletip sonra da önünde diz çökerek evlilik teklifi etmişti.

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile Evlendi

CHAR DEFRANCESCO KİMDİR?

İsviçre doğumlu olan Char Defrancesco, aslen İtalyan. Hayatının büyük bir bölümünü New York ve Los Angeles'ta geçirmiş. Bir dönem modellik ve oyunculuk yapan Defrancesco'nun kendi adını taşıyan bir koku markası var. Özellikle kokulu mumlarıysa yükselişte.

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile EvlendiChar Defrancesco ve Marc Jacobs

MARC JACOBS KİMDİR?

New York doğumlu Amerikalı moda tasarımcısı Marc Jacobs 9 Nisan 1963 yılında doğdu. Çok küçük yaşlarında babası Wiilliams Morris'i kaybeden tasarımcı babaannesinin yanına taşındı ve gençlik yıllarını New York'ta babaannesinin yanında geçirdi.

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile EvlendiMarc Jacobs

1984'de New York'un en iyi tasarım okullarından biri olan Parsons School of Design'dan iyi bir derece ile mezun 21 yaşında mezun oldu. Yine aynı sene 1984 yılında Perry Ellis Genç Tasarımcılar Ödülü'nü kazandı.

1992 yılında Perry Ellis için radikal bir "grunge" koleksiyon hazırlamış ancak başarılı bulunmayarak işten çıkarılmıştır. Sonrasında da kendi markasını çıkararak kendi yolundan gitmeye karar vermiştir.

Dünyaca Ünlü Modacı Marc Jacobs, Erkek Arkadaşı Char Defrancesco ile Evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Marc Jacobs New York Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (81)

OSMANİYE:

SİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM BU AHLAKSIZLIĞI HABER YAPAMAZSIN. ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZ DA BAKIYOR HABERLERE AMA İÇERİĞE BAK REZİLLİK RESMEN

59
30
yanıtYanıtla
ZaZa12:

İĞRENÇ MİDEM BULANDI YUUUH

44
21
yanıtYanıtla
SIBEL:

GEORGE MICHAEL DA GUY AMA ÇOK BAŞARILIYDI. ONLARA MUTLULUKLAR DILIYORUM. . . .

yanıt4
yanıt21
sevin:

mide bulandirici tiksincsiniz ikinizde meymenetsizler

41
24
yanıtYanıtla
kapak:

Şu haberleri vermeyin kardeşim , ayıp ya , normalleştirmeye mi çalışıyorsunuz.

37
7
yanıtYanıtla
HECTOR:

sabah sabah midemi bulandırdınız sağolun.

38
6
yanıtYanıtla
gerçekçi:

rabbim yok etsin inşallah bunları

36
6
yanıtYanıtla
kadir:

Haber diye yaptığınız igrençliği içine tüküreyim. böyle şeyleri görseniz bile anlatmamanız lazım . bu iğrenç mahlukatların suçuna sizde ortaksınız

37
5
yanıtYanıtla
AK Parti:

Ne olmus... normaldir keske Türkiyemizede gelse insanlar özgürce yasasa

4
37
yanıtYanıtla
jjj kk:

kafamıza bakalım ne zaman tas yağacak .

33
5
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title