Haberler

    DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sonucu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, başrolünü oynadığı Kovan filminin 43. Uluslararası Moskova Film Festivali'ndeki gösterimi için Rusya'nın başkenti Moskova'ya geldi. Oradan soruları yanıtlayan oyuncu, geçen sene DNA dizilimine baktırdığını ve Rus kökenli olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.

    Yıllar önce rol aldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde oynadığı "Hürrem Sultan" rolüyle Rusya'da da tanınan oyuncu Meryem Uzerli, Moskova'da sıcak bir şekilde karşılandı. Başrol oynadığı Kovan filminin çekimlerinden bahseden Uzerli, yaşadığı zorlukları da anlattı.

    ÇEKİMLERDE ARILARLA ZOR ANLAR YAŞAMIŞ

    Filmdeki rolünden bahseden oyuncu, "Ayşe karakteri, şu ana kadar oynadığım karaktere benzemiyor. Ayşe, daha sakin ve daha melankolik bir karakter. Senaryoyu okuduğum zaman, bu projede mutlaka olmak istedim. Bu benim için değişik bir deneyim oldu" dedi. Çekimlerin Gürcistan sınırları yakınında gerçekleştiğini anlatan Uzerli, birçok kez arı sokmasına maruz kaldığını söyledi.

    "YÜZDE 6-8 RUS KÖKENLİ ÇIKTIM"

    Babası Türk, annesi Alman olan ünlü isim, geçen sene DNA dizilimini yaptırdığını anlatarak "Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

    DNA dizilimine baktıran Meryem Uzerli, sonucu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Hürrem Sultan Moskova Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (4)

    cnr clk:

    2. dunya savasindan sonra cogu alman ruslar ile karisti. cok detaya girmiycem . bunun anneside alman . illaki bir karisiklik olmustur

    118
    7
    yanıtYanıtla
    Engin Turan:

    Türkiye nin kaymağını bunlar yiyor Aslında bu vatan bunun gibilerin Bizler amele yani multeciyiz Iyiki ölüm var yoksa bu dünya zıvanadan çıkmış

    66
    3
    yanıtYanıtla
    Kukari Badi:

    E boşuna Hürrem rolü verilmedi arkadaşa.

    20
    6
    yanıtYanıtla
    Jack Daniel:

    İnanmayın böyle saçmalıklara tek bir ırk var o da insan ırkı sadece renklerimiz kültürlerimiz farklı olabilir kütük aynı

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title