Haberler

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, paylaştığı fotoğrafla aşkını ilan etti

Güncelleme:

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medya hesabından yanlışlıkla bir erkeğin kolunun gözüktüğü fotoğrafı paylaştı. Talu'nun paylaşımı kısa sürede silmesi "Sevgilisini kendi elleriyle ifşa etti" yorumlarına neden oldu.

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin 22 yaşındaki kızı Deren Talu, tatil için Santorini'ye gitti. Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Talu, son paylaşımında sevgilisini ele verdi.

PAYLAŞIMIYLA KENDİSİNİ ELE VERDİ

Takvim'de yer alan habere göre; Sosyal medya hesabından cesur bikinili ve mayolu pozlarını paylaşan Deren Talu bu sefer de Ege manzarasını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Talu'nun paylaşımındaki fotoğraf çeken bir erkeğin kolunun gözükmesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Paylaşım sonrası panik olan Deren Talu fotoğrafı anında sildi. Talu'nun paylaşımını kısa sürede silmesi "Aşkını ifşa etti" yorumlarına neden oldu.

İşte Deren Talu'nun hemen sildiği o paylaşım:

Deren Talu, paylaştığı fotoğrafla aşkını ifşa etti

BABASINDAN UYARI ALMIŞTI

Deren Talu, daha önce de babası Eren Talu'dan özel hayatını gizli tutması konusunda uyarılar almıştı. Öte yandan Talu'nun bir süredir zengin bir ailenin oğluyla birlikte olduğu iddia ediliyor.

Deren Talu, paylaştığı fotoğrafla aşkını ifşa etti

Deren Talu, paylaştığı fotoğrafla aşkını ifşa etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Sosyal Medya Deren Talu Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (32)

magazin:

eren talu yani babası deren kızımızı bir yatırım aracı olarak görüyor resmen piyasa değeri artınca zengin bir aile ile evlendirip iş konusunda ortak olacaklar. kızını bu tür emellere alet eden insanları hiç sevemedim.

37
10
yanıtYanıtla
ali:

aynen öyle sonra sı boşanma vs

yanıt8
yanıt0
Adınızı Yazına.ali.d:

ne güzel hayat kim bilir belki bir gün bizde yaşarız

7
26
yanıtYanıtla
MERVE:

YANLIŞLIKLA OLMUŞTUR ABİ YA SİZDE HEMEN YANİ (İNANDIK TAMAM)

13
9
yanıtYanıtla
Balçovalı:

Selam.Merve hanım.Sizi didime gavun yemeye davet ediyorum.İyi tatiller.

yanıt25
yanıt2
DOLİ:

adam buna hergün geçiriyodur

10
12
yanıtYanıtla
MOLi:

Yanildin, prostati gecit vermiyormus. . . Istersen bir dene derim.

yanıt0
yanıt0
Murat K:

haber komik yorumlar komik. Kızda sokaktaki birçok kızdan daha sıradan. Sokaktaki kızların çoğu bundan güzel. Zengin değilde gidip fakir birini bulacak hali yoktu. O sadece filmlerde olur. Zengini sağıp sağıp sonra başkasının kollarına

18
2
yanıtYanıtla
FARUK K:

gözlerin pek iyi görmüyo galiba senin bi doktora git istersen:)))

yanıt7
yanıt6
Derya:

Sıradan mı? Sen nerde yaşıyon birader? Kız tanrıça gibi. Bu kadınsa ben neyim dedirtti bana. Sen şimdi bunu beğenmedin mi?

yanıt6
yanıt16
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title