Haberler

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

Güncelleme:

Bir temizlik markası, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası yaptığı paylaşımlardan dolayı tepki çeken Berna Laçin ile reklam anlaşmalarını feshetti. Markanın reklam yüzü olan Laçin, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Oyuncu Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen şiddetli depremin ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımlardan dolayı tepkilerin odağı oldu. Binlerce kişi, Twitter hesaplarından paylaşım yaparak tepki gösterdikleri Laçin'in marka yüzü olduğu bulaşık sabununu da kullanmayacağını söyledi. Tepki mesajlarının yağdığı Laçin'in bir süredir reklamlarında oynadığı marka ile de anlaşmaları feshedildi.

DEPREM PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKTİ

Berna Laçin, Türkiye'nin tek yürek olduğu anlarda, vergi muafiyetinin sağlanması için devletin depremin şiddetini düşük gösterdiğini belirterek tepki gösterdi. Paylaşımlarından dolayı tepkilerin odağında olan Berna Laçin hakkında soruşturma başlatıldı.

Deprem paylaşımları tepki çeken Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

REKLAM ANLAŞMALARI FESHEDİLDİ

Soruşturma kararının ardından Berna Laçin ile reklam anlaşması olan P&G firması, fesih kararı aldı. Firmanın bu kararı almasında, Berna Laçin'in toplumun büyük bir kesimi tarafından eleştiriliyor olması etkili oldu. Marka, Laçin ile olan tüm paylaşımlarını da sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

NE OLMUŞTU?

Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımında bulunmuştu. Laçin, Kızılay'ın bağış çağrısında bulunmasıyla ilgili de "Biz her şeyimizi verelim o ayrı, ama neden hala deprem anı ilk akla gelen para toplamak ? Onca toplanan deprem vergisine ne oldu?" demişti.

Deprem paylaşımları gündem olan Berna Laçin'in reklam anlaşması feshedildi

BERNA LAÇİN KİMDİR?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleşti. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Aynı yıllarda Kenter Tiyatrosu'nda "Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatrocu oldu. 1990 yılında şehir tiyatrosundayken televizyon hayatına da başladı. 1996 yılında televizyonda ''Taksi" programını sundu. 1997 yılında Kanal D'de ''Çocuktan Al Haberi'' adlı programın yanı sıra 'Böyle mi Olacaktı" adlı diziyle ekrana geldi.

Berna Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yaptı. 2010 yılında ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu. Berna Laçin, 1996 yılında çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile evlendi. Ada adında bir kızları var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Elazığ Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (121)

MUHAMMET CAN:

ÇOTA TIN. KADIN KÖTU BİRŞEY DEMEDİ. TOPLUMUN COGUNLUGU ÖFKEYLE HAREKET EDİYOR. ZATEN OY VERME KÜLTÜRÜNDEN BU BELLİ OLUYOR

128
136
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Aynen öyle senin imamoğlunuda gördük Nehabeeeer deprem oldu üzülmüş numarası yapıp sonra hooop soluğu kayak pistinde aldılar . Bunlardan siyasetçi olmaaaaaaz olamaz tiplerinden belli

yanıt51
yanıt31
ADIMI BEN DE YAZMIYORUM:

ADINIZI YAZIN , arkadaşım '' ÖLENLE ÖLÜNMÜYOR '' veya '' HAYAT DEVAM EDİYOR '' diye ata sözlerimiz var . . . Peki , sence kaç gün sora gitmesi gerekliydi ? Belli bir zaman aralığı mı var . Varsa kaç gün , kaç saat , kaç dakika sonra gitmesi lazımdı (?) Söylersen bizi engin bilgilerin ile aydınlatmış olursun

yanıt14
yanıt18
kral çıplak diyen kadın:

bu kadın haklıydı söylediklerinde bir gram haksızlık yoktu nerede bu paralar kardeşim diyen bir kahraman benim gözümde

56
34
yanıtYanıtla
ONAMI KALDI:

HESAP SORMAK ONAMI KALDI DEVLETİN SAVCILARI HAKİMLERİ VAR MUHALAFETİ VAR SAYIŞTAYI VAR MECLİSİ VAR.

yanıt6
yanıt17
MİSAFİR:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

36
30
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Berna Laçin çok dürist bir kadındır. Gerçekleri söyledi diye bazılarının yarası var ki gocunuyorlar. Onlar kendilerini biliyorlar kendiler ide vicdanlarıda yalandır. Hadi o neyse de Bu yalancılara inanan bazı koyunları da anlamak mümkün değil.

32
28
yanıtYanıtla
İç Ses:

O temizlik firmasından bir daha asla ama asla alış veriş etmeme kararı aldım.

32
26
yanıtYanıtla
ipek:

zaten o firma israile çalışıyor bu tür bir duyarlılıkla evime hiç bastırmadım bile

yanıt2
yanıt1
ARSLAN:

valla İpek cim, ben de hiç almıyorum evime israil malı. . . . . . . O kadar bi sinir oluyorum ki şu israile.

yanıt2
yanıt1
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title