Haberler

Demet Akalın, kendisine mesaj atmış gibi Photoshop yapan takipçisine ateş püskürdü: Namusumla oynatmam

Güncelleme:

Demet Akalın, bir twitter kullanıcısının "Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana'ya da geleceğiz haberin olsun" mesajını görünce çileden çıktı. Akalın mesaja, "Namusumla dalga geçirmem" diyerek sert çıktı.

Bir Twitter kullanıcısı, Demet Akalın kendisine mesaj atmış gibi photoshop yaptı. Kurgu olduğu anlaşılan mesajda "Fotoğraflarını görüyorum çok yakışıklısın canım. Biz konser için Adana'ya da geleceğiz haberin olsun" yazıyordu.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Demet Akalın kendi ağzından atılmış gibi yayınlanan mesajı görünce açtı ağzını yumdu gözünü.

Demet Akalın, kendisine mesaj atmış gibi Photoshop yapan takipçisine ateş püskürdü: Namusumla oynatmam

"NAMUSUMLA DALGA GEÇİRMEM"

Akalın, "Asılıyormuşum bu çocuğa! Ulan yazımla sesimle kıyafetimle her şeyle dalga geçmenize gülerim ama namusumla dalga geçirmem. Savcılığa gidince de aynı delikanlılığı bekliyor avukatım. Sakın şaka yaptımla yırtarım sanma, güzel bir de tazminat davası açacağım sana. Seni terbiyesiz!" dedi.

Demet Akalın, kendisine mesaj atmış gibi Photoshop yapan takipçisine ateş püskürdü: Namusumla oynatmam

Demet Akalın, kendisine mesaj atmış gibi Photoshop yapan takipçisine ateş püskürdü: Namusumla oynatmam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (41)

AYOL:

Namus ne demek bir açıklasan Demet?

21
7
yanıtYanıtla
sahtekar starlar:

bulunduğun yere gelirken hiç namus demiyordunuz sen ve gülben

23
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

NAMUS VE DEMET YANYANA GELEMEYEN LEYLA İLE MECNUN GİBİSİNİZ

20
6
yanıtYanıtla
HAYAT:

Bence biraz fazla abarttınız, gençlik hata yapabilir, üstelik namusla ilgili birşey göremedim ben. Haaa reklama ihtiyacım var, yakalamışken burdan yürüyeyim diyorsanız bir daha düşünün derim, harcamayın çocuğu, yazık....

8
8
yanıtYanıtla
sertan 32:

demet bu konuda yerden goge kadar haklısın. . amma velakin bura gelesıye kadar ne kadar cok dıllere dustun. . kro ıbo lafı ne koymuştu hatırladınmı o zaman adı kro ıbo olunca namus olmuyormu ? onu nıye mahkemeye vermedın ?yazana bakma yazdırana baksan derın bır pışmanlık benlıgını saracak ve sarıyorda . . . oyle dimi gecmiş peşini bırakmıyor bır sekılde nıye star olmak ıstedın bedelınede hıc hoslanmasan katlanacaksın bu yolu kendın cızdın

9
6
yanıtYanıtla
aa:

eferın len serkan.

yanıt0
yanıt0
Dr-Hayri:

namus varmı sende.

12
3
yanıtYanıtla
...............................:

NE DİYORSUN BE EZİK. . . SIFATSIS

yanıt0
yanıt1
Bingül Teyze:

Aynen.

yanıt7
yanıt0
Ccc:

Namus nedir cok merak ediyorum? Namus iki bacak arasimi? Namus iki bacak arasi degil. Herkes namus namus diye tutturmus. Kadin gayet guzel bir kadin. Gerci herkesin begenisi farklidir.

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title