Haberler

Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Demet Akalın, 2 yıl önce hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarını tutamadı. Erkal'ın Erkal'ın vasiyetinde "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir" yazıyordu.

Tarkan'ın konserini izlemeye gelen Demet Akalın, gazetecilerle kısa bir sohbet etti. Tarkanı çok sevdiğini dile getiren Demet Akalın'a İbrahim Erkal'ın vasiyetinden haberi olup olmadığı soruldu. Akalın'ın haberim yok cevabı üzerine Erkal'ın vasiyeti söylendi. Ünlü şarkıcı vefat eden Erkal'ın kendisiyle ilgili vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

KONSERİ ÖN SIRALARDA İZLEDİ

Demet Akalın eş Okan Kurt ile Megastar Tarkan'ın Harbiye'deki konserini izlemeye gitti. Konseri en ön sıralarda izleyen Akalın, Tarkan'a olan hayranlığını her fırsatta dile getirmeyi ihmal etmedi.

Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına boğuldu

VASİYETİNİ DUYUNCA GÖZLERİ DOLDU

Merhum sanatçımız İbrahim Erkal'ın eşi geçtiğimiz günlerde Asiye Acar'a verdiği özel röportajında Erkal'ın vasiyetini açıkladı.

Erkal'ın vasiyetinde "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir" yazıyordu. Uçankuş'un haberine göre,Demet Akalın, Tarkan konserinde Erkal'ın vasiyetini öğrenince duygusal anlar yaşadı. Gözleri dolan Demet Akalın, "Hadi ya ay çok kötü oldum şimdi. Ben İbrahim Erkal'ı acayip severim" dedi.

Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Kurtoğlu İbrahim Erkal Demet Akalın Tarkan Haberler

500

Yorumlar (31)

turan:

ben demeti sevmem ve dinlemem hareketlerinede gicik kaparim ama bu ülkenin ekmeğini hainler yiyeceğine demet yesin ibrahim erkal erzurumun milliyetci sanatcilarindan biridir ibrahim erkal bu vasiyetini demete verdiyse demet hain değildir bu yüzden demet bu ülkenin ekmeğini yiyebilirsin helal olsun

19
7
yanıtYanıtla
FASO SENI:

ASIL HAIN ARIYORSAN VERGI BORCUNU VERMEMEK ICIN TRASTAN KOCASIYLA BOSANANDAN ARA

yanıt11
yanıt0
:

ARKANIZDAN FASOLUK AKIYOR

yanıt7
yanıt3
poyraz49:

İbrahim Erkal adam gibi adamdı O bir taneydi, hem sesiyle hemde efendiliğiyle, biz onu çok sevdik ruhu şad mekanı cennet olsun umarım vasiyet ettikleride ona o kıymeti verirler

20
4
yanıtYanıtla
:

BUNLAR KOCASININ BORCLARI YÜZÜNDEN TRASTAN BOSANDILAR

22
0
yanıtYanıtla
HATİCE ARSLAN:

Ne kadar fesatsınız yaaa

yanıt0
yanıt6
MERVE:

HATİCE ARSLAN: Ne fesadı olanı söylüyor doğru söylüyor. Sen aç biraz gözünü bence

yanıt3
yanıt0
12345:

hatice arslan;resmiyette boşandılar ama sabah akşam beraberler sence bunun neresi fesatlık? asıl fesat olan bu cahil demet olmasın

yanıt2
yanıt0
:

HATICE ASLAN DEMETN ASISTANI

yanıt2
yanıt0
Kardelen:

Tabiki öyle yani parasını kaptırmamak içindi yani oyun .

yanıt1
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title