Haberler

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu

Güncelleme:

Bedelli askerlikten yararlanan Çukur'un yıldız oyuncusu Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da canlandırdığı Yamaç karakteriyle yıldızı daha da parlayan Aras Bulut İynemli de bedelli askerlikten yararlanan ünlüler arasına dahil oldu. İynemli, dizinin sezon finali yapmasıyla biraz ara verdikten sonra vatani görevini yapmak için kolları sıvadı.

BİRLİĞİNE TESLİM OLDU

Başarılı oyuncu, bedelli askerlik esaslarına göre 1 Temmuz'da Kütahya'daki birliğine teslim oldu. Genç oyuncunun sakalsız hali ise şaşırttı.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu

BEDELLİDEN YARARLANAN OYUNCULAR

Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan Ulaş Tuna Astepe, Hercai dizisindeki Akın Akınözü ve Çarpışma'daki Alperen Duymaz da daha önce bedelli askerlikten yararlanarak askere gitmişlerdi. Dün itibariyle Aras Bulut İynemli de bedelli askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim oldu.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli birliğine teslim oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Çukur Haberler

500

Yorumlar (29)

çiftetelli:

herşeyden evvel hak tealaya teslim olmak gerekmektedir. sen hakka teslim olmamışsın ki birliğe teslim olsan ne olur. cehennemde 593 yıl yanacaksın haberin yok.

3
51
yanıtYanıtla
Emre:

Şu yazdığının ne kadar büyük bir günah olduğunu bir bilsen

yanıt9
yanıt0
Cinci Hoca:

Seni kandırmışlar yanma falan yok tamamıyla uydurma dürüst namuslu bir yaşam yaşaman dileğiyle.

yanıt4
yanıt3
ÖNEMSİZ:

Pardon beyfendi siz Allah mısınız acaba ?

yanıt5
yanıt1
barış:

senmı karar veriyorsun hödük

yanıt19
yanıt1
PAŞALI:

Bedelli askerlik yapanlara askerlik anılarını anlat deseler, bedeli ödemek için bankaya gidip bankada yaşadıklarını anlatsa askerlik anısından daha uzun olur.

12
3
yanıtYanıtla
Keler durum:

Cok komik salkkkk

yanıt0
yanıt0
PAŞALI:

KELER DURUM; Sende beyin olmadığı için anlamazsın beyinsiz salak.

yanıt0
yanıt0
Nur:

Evet ülkemizdeki durum budur Türk Halki. Paran varsa yararlanirsin bedelliden. Yoksa canin pahasina gidersin, belki de hic degmeyecek insanlar icin sehit olursun. He o Zaman ne olur, sadece anlik gazetede iste su Kadar sehit verdik, sonra unutulur gidersin. Olan anacigina olur, onun ici ölene Kadar Yanar durur. Cünkü bu degismez bir kanundur. Ates sadece düstügü yeri yakar.

10
3
yanıtYanıtla
Burak:

Param olmasada gider kredi çekerim bedelli yaparım. . çünkü ortada bi büyük bir harp yok arkadaşlar gidiyosunuz oraya sizi bi güzel ezip gönderiyorlar. İnsan muamelsi yok. . . Haa harp çıkar eyvallah, Vatanıma dokunanın elini kırarım!

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title