Haberler

Bodrum'da aşk başkadır

Güncelleme:

Birkan Sokullu yaz sezonunu sevgilisi Eda Gürkaynak'la Bodrum'da açtı. Sevgililer önceki gün kaldıkları otelin iskelesinde görüntülendi.

Rol aldığı "Masumlar Apartmanı" dizisi sezon finali yapan Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak'la tatile çıktı. Bodrum'a giden çift, önceki gün konakladıkları Turgutreis'teki otelin iskelesinde görüntülendi. Sokullu ve Gürkaynak'ın romantik anları objektife böyle yansıdı.

BİRKAN SOKULLU KİMDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine can veren Birkan Sokullu, şimdiye kadar birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bir süre oyuncu Aslı Enver ile evli kalmıştır. Birkan Sokullu kimdir? Birkan Sokullu kaç yaşında? İşte Birkan Sokullu'nun rol aldığı diziler...Birkan Sokullu, Eda Gürkaynak ile aşk yaşıyor. Öncesinde Berrak Tüzünataç ile sevgili olan Birkan sokullu, oyuncu Aslı Enver ile evlenmiş ve boşanmıştı. Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah ile başrol paylaşan yakışıklı oyuncu birçok dizide rol aldı ve popüler dizi oyuncularından biri oldu.

Birkan Sokullu, 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Ayrıca 2003 yılında, Best Model of Turkey'de 3.'lük derecesi var. 13 Temmuz 2012' de evlendiği eşi oyuncu Aslı Enver ile 26 Ağustos 2015 tarihinde boşanmıştır.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Birkan Sokullu Eda Gürkaynak Turgutreis Bodrum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title