Haberler

Bir Çocuk Sevdim Dizisinde Güzelliğiyle Dikkat Çeken Gülcan Arslan'ın Son Hali Korkuttu

Güncelleme:

Bir Çocuk Sevdim dizisinde güzelliğiyle dikkat çeken Gülcan Arslan'ın şimdiki hali herkesi korkuttu. Arslan'ın aşırı zayıflaması takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Kanal D'de 5 yıl önce yayınlanan Bir Çocuk Sevdim dizisinde ÇEtin Tekindor ve Bülent İnal ile başrol oynayan Gülcan Arslan'ın son hali korkuttu.

"NE YAPTIN KENDİNE"

Güzelliği ile dikkat çeken Gülcan Arslan'ın son hali herkesi korkuttu. Aşırı zayıflayan Arslan'a takipçileri "Çok kötü olmuş", "Ne yaptın kendine", "Biraz kilo al" gibi yorumlarda bulundu.






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülcan Arslan Bülent İnal Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

POMPACI:

AZ KİLO AL BU NEDİR

9
1
yanıtYanıtla
ceyhun:

arkadaşım insanların fiziksel hallerini neden böyle çirkin bir şekilde kaleme alıyorsunuz ki ayıp değil mi yani size ne zayıf olmak onun tercihi her hangi bir sağlık problemi yoksa zayıf veya kilolu olması tamamen kişinin hür iradesine kalmış bir durum. Haber değeri olan haberleri yapın. zayıfladı son hali korkuttu sevgilisiyle gezerken kameraları gördü elini bıraktı dekoltesini yarıştırdı bıdı bıdı !

10
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

KIZ NE YAPTIN SEN KENDİNE

8
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Kebabı ye tatlim

6
1
yanıtYanıtla
ali:

çok itici olmuş, iskelet gibi

6
0
yanıtYanıtla
cosmos:

en tatlı güzel kadın etli kadındır zaten et kadını süper gösterir hele o basenler bayılıyorum kadında ama öyle kupkuru erkek kıçı gibi durdu mu iyi değil itici oluyor

5
0
yanıtYanıtla
bzzttt:

üçgenmi yapmış kalpmi yapmış çözemedim :)

2
0
yanıtYanıtla
Elif:

Erkek olsam bunun ustune degmeye igrenirdim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title