Haberler

Berna Laçin, Yayınladığı Fotoğraf ile Gözdağı Verdi

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafıyla gözdağı verdi. Laçin fotoğrafına, "Suratsızken hiç çekilmem söyleyeyim!" notunu ekledi.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafıyla gözdağı verdi. Laçin fotoğrafına, "Suratsızken hiç çekilmem söyleyeyim!" notunu ekledi.

"BU MESAJI ALAN ALDI"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yazdıklarıyla gündeme dair çarpıcı tespitlerde bulunan oyuncu Berna Laçin hesabından paylaştığı fotoğrafta takipçilerine bir uyarıda bulundu. Ciddi göründüğü bir selfieyi paylaşan Laçin bu karenin altına "Suratsızken hiç çekilmem söyleyeyim! Genelde güler yüzlüyümdür ama tersim de budur! Artık bilmiyorum bu mesajı alan aldı!" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin, Yayınladığı Fotoğraf ile Gözdağı Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Berna Laçin Laçin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500

Yorumlar (29)

Samı uçar:

Seni görmeye çok meraklı değiliz hatta hiç görmeyelim zaten devlet düşmanı mesajlarından başka bir sanatçılığında kalmamış zaten sanatçı da değildin

16
11
yanıtYanıtla
xx:

turk halkinin inanclarina yaptigin saygisizlikdan dolayi zayen hic cekilmiyorsun sen git yoldaslarinla oyna

12
10
yanıtYanıtla
Samı uçar:

Çokta umrumuzdaydı senin suratını görmek isteyen kim ki yıllardır bittin gittin bir daha da gelme ancak devlet düşmanı mesaj cek

13
8
yanıtYanıtla
YASİN:

seni bi altıma alsam başka bişey istemem

10
6
yanıtYanıtla
ne desem:

bu suratsız bir hal değil , ''istiyorum'' diyen sessiz bir çığlık!

8
8
yanıtYanıtla
lacivert:

Bunlar aslında estetikli yeni halim nasıl güzel miyim demek istiyor ama bunu ''bu asık halim'' ''bu hambugerli halim'' perdesiyle yapıyor. Hep bir reyting kaygısı?

11
3
yanıtYanıtla
Mustafa kemal:

Bu teyze ne diyor kendi kendine habermi yapıyor yazıkkk senin duratını kim ne yapsın

10
4
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

yanlış hatırlamıyorsam TÜRK milletinin kutsallarını inançlarını aşağılaycı küçük düşürücü bazı söylemleri olmuştu o günden beri suratını görmüyordum

7
4
yanıtYanıtla
ŞAHTAN:

Kalbi, yüzü ruhu güzel vatansever bir kadın, bir İNSAN.

4
6
yanıtYanıtla
çeko:

Eeeee şimdi bu söylediklerin kimin umurunda? kendi kendine gider yapmışın aklınca, ama tozunu sel alır dumanı yel alır senin bu söylediklerin sana kalır

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title