Haberler

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı

Güncelleme:

ATV'nin sevilen günlük dizisi Beni Bırakma'da Esin karakteriyle tanıdığımız oyuncu Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı. Yarar, hastalığını öğrendikten sonra "Öleceğimi değil, evladıma ne olacağını düşündüm" dedi.

ATV'nin reytinglerinden memnun olduğu günlük dizisi Beni Bırakma'nın Esin'i Keiko Belir Yarar'ın bir aydır kanserler mücadele ettiği ortaya çıktı. Oyuncu hastalığını ilk öğrendiğinde yalnızca kızını düşündüğünü dile getirdi.

"EVLADIMI DÜŞÜNDÜM"

Keiko Belir Yarar, geçtiğimiz ay göğüs kanserine yakalandığını öğrendi.Sabah'ı haberine göre, bir kız annesi oyuncu, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Şoke oldum. Öleceğimi değil, evladıma ne olacağını düşündüm. O daha çok küçük."

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı

"İYİLEŞİP SETE DÖNECEĞİM"

Yarar, "11 gün acil serviste kaldım. 12'nci gün yataktan kalkabildim. Zordu, hala da zor ama geçecek. Kızımın kokusu, en büyük sakinleştiricim. Dizi ekibi de hep yanımdaydı. 'Ne zaman kendini hazır hissedersen gel' diyerek iyileşip sete gideceğim umudunu verdiler bana" dedi.

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı

KEİKO BELİR YARAR KİMDİR?

Keiko Belir Yarar, 1977 yılında Japonya'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu Burak Altay ile evlidir. Oyuncu Türkiye'de okul hayatına başladıktan sonra burada kalmış ve evlenmiştir. Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu Türkiye'de bazı dizilerden teklif alınca iyiden iyiye ülkemize yerleşmiştir. Tiyatro ve dizi sektöründe aranan isim olmuş günlük dizilerle birlikte günlük dizilerin vazgeçilmez oyuncularından birisi olmuştur.

Beni Bırakma dizisinin Esin'i Keiko Belir Yarar göğüs kanserine yakalandı

Keiko Belir Yarar, 2008 yılında İyi Uçuşlar adlı dizide oynamıştır. Dizide Pamir Pekin, Sema Mumcu, Berke Üzrek, Ümit Tombak, Nur Fettahoğlu gibi isimler rol almıştır. Oyuncu tüm bu haftalık dizilerden sonra Star ekranlarında günlük olarakyayınlanan dizi Beni Affet'de rol almış ve Piraye karakterini anlandırmıştır. Dizide Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık gibi bir çok isim yer almıştır.

42 yaşındaki oyuncu ATV'de yayınlanan günlü dizi Beni Bırakma'da Esin karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (38)

ziyaa:

Allah acil şifalar versin Keiko Belir Hanım. . . Allah seni yavruna bağışlasın. . . Tez zamanda iyileşirsin inşallah. . .

37
0
yanıtYanıtla
Kurana ve hadislere inanmak imandandır...:

AYET-İ KERİME....- EY İMAN EDENLER ALLAHTAN SABIR VE NAMAZLA YARDIM İSTEYİN. ALLAHÜ TEALA ELBETTE SABREDENLERLE BERABERDİR....-BAKARA 153

29
1
yanıtYanıtla
Fatma:

Bende de aynı düşünceler oldu hastalığımı ilk öğrendiğimde! Çocuklarım diye hastane bahçesinde hıckırırken,eşim bana gerizekalı bunu sen kendin yaptın dedi... bağırdı...onca gunahindan kendince sıyrıldı... hâlâ çocuklarım diye ağlıyorum ve onlar için yaşıyorum.. Rabbim bu bayana da acil şifalar versin inşallah.

28
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Size de Allah acil şifalar versin Fatma Hanım. . . Allah yavrularınıza bağışlasın. . . Kocanıza da Allah akıl fikir, vicdan, merhamet versin. . . Hani hastalıkta, sağlıkta, iyi günde kötü günde yanınızda olacaktı. . . Boşanın gitsin öyle adamdan diyeceğim ama. . . Şartlar da buna izin vermeyebilir. . . Allah yardımcınız olsun. . . Kalın sağlıcakla. . . Hayırlı günler. . .

yanıt20
yanıt0
trf:

iyileşeceksin

yanıt8
yanıt0
Fatma:

Beni teselli eden ve cevap yazan kardeşlerim çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun, Rabbim muradlarınızı versin inşallah.

yanıt12
yanıt0
adalet:

tüm hayatını ve yemek sistemini gözden geçir ve değiştir inşaallah iyileşeceksin

yanıt2
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

FATMA kardeşim, bacım, acınızı yürekten paylaşıyorum. . geçmiş olsun. iyi olacaksınız inşallah. . . . .

yanıt4
yanıt0
MSDS:

Moralini yüksek tutarsan hiç bir şey olmaz rahat ol, Bende 2011 yılından beri Kronik Myeloid Lösemi var hiç kafaya takmıyor ilacımı alıyorum normal yaşantıma devam ediyorum . . Allah''ın verdiği ömür neyse onu yaşayacağız gerisi sadece bahane . .

yanıt4
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

MSDS. . kardeşim. size de çok geçmiş olsun diyorum. ALLAH yardımcınız olsun. kalın sağlıcakla inşallah. . . . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title