Haberler

Behzat Ç.'de iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu

Güncelleme:

Blu TV'de yayınlanmaya başlayan fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 8'inci bölümünde iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu.

Uzun bir aradan sonra sevenlerinin karşısına çıkan efsane dizi Behzat Ç.'de Türk dizi tarihine geçen bir olay yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde iki kadın karakterin öpüşme sahnesi olay oldu.

12 Eylül Perşembe günü Blu Tv'de yayınlanan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 8. son bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı.

CİNAYET SORUŞTURMASINDA TANIŞMIŞTI

Cinayet Büro Amirliği Komiser Yardımcısı rolünü canlandıran İlkyaz Arslan'ın, cinayet soruşturmasında tanıştığı Fatoş karakteriyle öpüşme sahnesi diziye damga vurdu.

Behzat Ç.'de iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Behzat abisi, kızı ve ekibinin tehlikede olduğunu düşünerek herkesle konuşur. Ekip, Cinayet Büro olarak kendilerini tanımlarlar. Ercüment'i isteyen örgütün teklifini reddederek farklı bir yolu tercih eden Behzat'a gözdağı için abisi Şevket'i bıçaklarlar. Peki, Şevket öldü mü? Behzat "Abimin kanını yerde bırakmam" diyerek intikam hırsıyla savaş verir. Öte yandan Mahir'in kız arkadaşı Hayalet'e söyledikleriyle Mahir ve Hayalet arasında bir savaş daha başlatacak. Komiser Yardımcısı İlkyaz Arslan'ın öpüşme sahnesi ise Türk dizi tarhine damga vurdu.

Behzat Ç.'de iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu

Behzat Ç.'de iki kadın oyuncunun öpüşmesi diziye damga vurdu

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500

Yorumlar (177)

ASLI:

ŞİMDİ GERİCİ YOBAZ TAYFA DOLAR BURAYA YOK BAŞIMIZA TAŞ YAĞACAK YOK DÜNYANIN SONU YOK LUT KAVİMİ YOK KUT KAVİMİ YOK BİLMEM NE YA İNANMUYORUZ BU MASALLARA BIRAKIN İNSANLAR HAYATLRINI NASIL İSTİYORLARSA ÖZGÜRCE YAŞASINLAR KİMİ SEVİYORLARSA ONLA BERABER OLSUNLAR DİN IRK CİNSİYET AYRIMI YAPMADAN.

25
151
yanıtYanıtla
dede:

sende ahlak olmadıgı için normal gelebilir aptal insan gidin gizlice ne yapıyorsanız yapın ama halkın içinde yapamazsınız

yanıt17
yanıt5
YASEMİN:

BU ÜLKEDEN BİR DEFOLUF GİTSENİZ O COK SEVDİĞİNİZ AVRUPAYA BU ÜLKEDE BİR TEMİZLENSE

yanıt34
yanıt10
Allah belalarını versin:

He canım cehennemde özgürce yaşarsınız bu dünyayı kirletmeyin

yanıt9
yanıt2
Adsız:

Sana laf anlatmak isterdim ama beyninin yüzde birini kullansaydın neyin masal neyin gerçek olduğunu zaten anlardın

yanıt19
yanıt4
Börteçine:

Canın Cehenneme demek istiyorum ama yine de bir gün bu düşüncelerini hak olana yönlendirme ve meşru olanı yaşama ihtimalini de düşünmek istiyor insan :(

yanıt3
yanıt2
Börteçine:

Türk Polis Teşkilatını bu çirkin ,hayasız diziyi kınamaya ve sayın savcıları bunun sorumlularını soruşturmaya davet ediyorum..

45
10
yanıtYanıtla
Uyanık olun gençler:

Eşcinselliği yaygınlaştırmaya çalışıyorlar, Türk aile yapısını bozmaya çalışıyorlar. Büyük bir oyun oynanıyor. Lütfen dikkatli olalım.

45
8
yanıtYanıtla
Serdar akmayasıca:

Ülkenin yarısı eşcinsel olduğunu kabul etmeden bi ömür geçiriyo sizin algınız yüzünden. Adamlar da napsın işleri güçleri yok eşcinselliği yayalım demişler ayynen. Ayrıca yayılsın eşcinsellik sizi niye geriyo, sen çocuğunu bastırmaya devam et

yanıt1
yanıt1
İsimsiz:

Çok haklısın

yanıt1
yanıt0
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title