Haberler

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

Güncelleme:

60. yılında genç kadınlara örnek olan 60 başarılı kadının bebeğini yapan Barbie, Türkiye'den yalnızca yönetmen ve senarist Gülse Birsel'i seçti.

60 başarılı kadının bebeğini yapan Barbie, Gülse Birsel'in de bebeğini tasarladı.

"ÇOK BEBEKSİ BİRİYİM"

Konuya dair kişisel Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Birsel, "Çok bebeksi biriyim! Barbie bebeğimi yaptılar ama şimdi detay veremiyorum, ifadesini kullandı. Birsel şöyle devam etti: "Cebren ve hileyle oyuncak firmasına nasıl okul kütüphaneleri yaptırıp bunu sosyal sorumluluk projesine çevirdim şu bu, hepsini öğreneceksiniz."

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır.

Gülse (Şener) Birsel 11 Mart 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladı. Üniversitenin ikinci yılında Aktüel dergisine muhabir olarak girdi. 1994'de Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu ve ABD''ye gitti. New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

1996'da Türkiye'ye dönen Gülse Birsel, üç ay boyunca Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir yıl bu görevi sürdürdükten sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğine geçti. Bu arada Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı. 2001 ve 2002 yıllarında Harper's Bazaar, FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin yayın danışmanlığını yürüttü.

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası adlı dizinin yazarı ve oyuncusudur. Bu dizide kendi oyunculuğunu göstermektedir. İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası bir çok hedef kitleye yayılmıştır. Cumartesi ve pazar günleri Sabah Gazetesi'nde yazmaktadır.

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

Bir dönem g.a.g. adlı TV programının metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapmıştır. Mart 2003'de gazete yazıları ve bazı g.a.g. metinlerinden oluşan Gayet Ciddiyim adlı kitabı yayımlandı. 2004'de Hala Ciddiyim, 2005 yılında ise "Yolculuk Nereye Hemşerim?" adlı kitapları yayımlandı. Yazdığı üç kitap da Çok Satanlar arasında yer almıştır. Ayrıca "Hırsız Var" adlı sinema filminde de oynamıştır.

Barbie, Gülse Birsel'in Bebeğini Üretti!

Gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile evlidir. 2015 yılında Memleketi ben Kurtaracağım kitabı büyük ilgi gören Birsel,verdiği bir röportajda 2017 yılının sonuna doğru bir dizi ve sinema yapacağının müjdesini verdi. Gülse Birsel, halen Hürriyet gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır. 2017 yılının eylül ayında yazdığı film senaryosu vizyona girecektir. Başrolünde Engin Günaydın'ın olduğu bilinmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (34)

Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

Her türk kadını gülse gibi olsa , çomar kadın tipleri olmasa çoktan avrupanın yanındaydık

33
29
yanıtYanıtla
ASKA:

NE ÇOMARI BE SENİN ANNENDE GÜLSE BİRSEL GİBİ OLMAMASI GEREK HERALDE. . .

yanıt9
yanıt5
kırıkkaleli Anadolu Türk`ü:

aah sizin şu avrupa hayranlığınız . . . . .

yanıt20
yanıt7
TÜRK KADINI BU DEĞİL:

romanyada avrupada git o çingenelerin içinde yaşa sizi tutan mı var

yanıt12
yanıt6
...:

Sen neye benziyorsun acaba Çankırılı Efendi.

yanıt2
yanıt3
ÇANKIRILI MEVLÜT BİLGİN 18:

Aşagıda yorum Yapan Aptal yobazlar , sizler ancak hakaret edersiniz yobazların tek silahı budur, Ülkemizde başarılı güçlü , yaptıgı işlerle adını söz ettiren kadınlarımız olsa avrupa bizi kıskanırdı, Ama bizdekiler çekirdek çitleyip dedikodu yapmayı, mitingler ardının kılıyız demeyi bilirler gülse gibi bayanlar çok az ülkede

yanıt5
yanıt0
azad:

Türk aile yapısına en büyük zararı verenleri seçmekte çok usta bu ecnebiler.

8
17
yanıtYanıtla
dunnıng kruger sendromlulara:

Ne kadar ahmak ve cahil bir bakış açısına sahip bir yorum. Kadının bir biyografisini kontrol et araştır sen önce. Hiçbir ey yapmayan mal gelmiş mal gidecek sen gibileri böyle insanları eleştiriyor ya şaşıyorum. DUNNING KRUGER SENDROMU var araştır bence. Seni ve senin gibileri tarif ediyor. . .

yanıt7
yanıt5
Dürbünlü’nün Asker Arkadaşı:

dürbünlü beyin taklitçileri çoğaldı,,ancak gerçek dürbünlü aslaa dürüstlükten taviz vermez..tüm yorumcular dürbünlüyü ve sahtelerini çok iyi tanıyıp ayırt edebiliyorlar.onlara saygılar sunuyoruz.

2
23
yanıtYanıtla
futbol delisi:

kadın çok zeki taktir ediyorum oyuncu senarist yazar araştırmacı eleştirenler bu zekaya sahip olup ondan sonra eleştirsin ülkemin bu tür bilinçli insanlara ihtiyacı var

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title