Haberler

"Ayağını Öptüm, Ne Var Bunda"

Güncelleme:

Erkek arkadaşı İlker İnanoğlu'nun ayaklarını öperken objektife takılan Zeynep Mutlu, halinden memnun.

Birlikte tatil yaptığı sevgilisi İlker İnanoğlu'nun ayağını öperken Günaydın muhabiri tarafından görüntülenen Zeynep Mutlu, o ânı anlattı. Sekiz aydır birlikte olduğu İnanoğlu ve ilk evliliğinden olan kızı Nazlı Kuleberoğlu, kardeşi ve görümcesi Mehmet- Melisa Mutlu ile Bodrum'da tatil yapan Mutlu, şunları söyledi:

ZEYNEP MUTLU: BEN FEMİNİST DEĞİLİM

"İnsan sevgilisinin, nişanlısının, kocasının ayağını öpemez mi? Ayağına bir şey batmıştı, şakalaşıyorduk. Ben kızımın da ayaklarını öperim. Ataerkil bir şeyle hiç alakası yok. Bir espri var, komik. Eğleniyorduk aramızda. Çok da ayıp birşey değil bence. Birbirimizi ne kadar sevdiğimizi gösteriyor. İnsanlar herhalde kıskanıyor. Ben feminist değilim. O kadar alaturka bir davranış da değildi. İnsanlar bunun için ayağa kalkmasın, PETA için kalksınlar. O kadar kedi köpek öldürülüyor"

İLKER İNANOĞLU: SİZ 'ÖPEYİM GEÇSİN' DEMİYOR MUSUNUZ?

İlker İnanoğlu da "Bir insanın, ayağı ağrıyan bir insanın ayağını öpmesinde ne var? Siz eli ağrıyan birine 'Aa öpeyim geçer' demiyor musunuz? Feministler kalksın o zaman ayağa, biraz canlansın Türkiye" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Magazin

Melisa Mutlu Zeynep Mutlu Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title