Haberler

    Aslı Gökyokuş'ın babası felç geçirdi

    Güncelleme:

    Aslı Gökyokuş'un babası Metin Gökyokuş, kızının evinin bahçesinde felç geçirdi.

    Aslı Gökyokuş'un babası Metin Gökyokuş, kızının evinin bahçesinde felç geçirdi. Ünlü rock'çı tedavisi devam eden babası için duygusal bir mesaj yayınladı.

    Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğu bildirilen Metin Gökyokuş, geçirdiği felcin ardından ambulansla Koç Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Babasının tedavisi sürerken, Aslı Gökyokuş sosyal medya hesabından bayram vesilesiyle duygularını paylaştı:

    "Hayatı boyunca kendini konuşarak iyi ifade etmiş biri oldu babam. Geçtiğimiz hafta bizim evde, Yaz dahil hepimizin gözü önünde geçirdiği felçten beri konuşamıyor, vücudunun sağ tarafı sınırlı derecede hareket edebiliyor. Günlerdir içimden hiçbir şey paylaşmak gelmiyor. Çok insana da haber veremedik, halimiz de pek yoktu açıkçası. #tbt için Yaz'ıyla, Beşiktaş'ıyla, benimle, annemle olan video ve fotosunu paylaşmak istedim. Geçmiş olsun dileklerini ileten, yanımızda olan tüm dostlara teşekkürler. Haberi olmayanlar da buradan öğrenmiş oldular... Bir hastane odasından, hepinize iyi bayramlar..."

    Artık kulise yoga alanı istiyor

    Sertab Erener'in kulis istekleri arasında artık yoga alanı da var! Konser öncesinde sessizlik isteyen Erener, sahne performansına kısa bir meditasyon ve yoga seansıyla hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı, yoga alanı talebini ilk kez Bodrum konserinde kulis istekleri arasına ekledi.

    Gizlice Londra'ya gidip üç şarkı yaptı

    Pandemi süresinde Almanya'daki evinde yaşayan Tarkan'ın gizlice Londra'ya gittiği ortaya çıktı. Burada aranjör Ozan Çolakoğlu ile buluşan Megastar, üç yeni şarkının kayıtlarını yaptı. Londra kapanmadan önce yapılan bu kayıtların devamı ise her şey normale döndüğünde İstanbul'da yapılacak. Bu arada pandemi bitene kadar Tarkan'ın konser ve özel sahnelere başlamayacağı da gelen bilgiler arasında.

    Nafaka ve evler için dava açıyor

    Şarkıcı Gülden'in YouTube'daki klibinin altına tehditler yazan eski eşi Ercan Mutlu ile arasındaki sular durulmuyor. Gülden'in hayatında biri olduğunu duyan Mutlu, dört avukatla dava açmak için kolları sıvadı. Eski eş, bugüne kadar ödediği nafakayı ve boşanırken verdiği iki evi geri istiyor.

    30'uncu yıla özel konser

    Yeşim Salkım, 30 yıllık müzik kariyerini ekim ayında Bostancı Gösteri Merkezi'nde ünlü sanatçıların katılımı ile vereceği senfonik konserle kutlayacak. Salkım, eylül ayının tümünü bu projenin çalışmaları için ayıracak.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aslı Gökyokuş Londra Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title