Haberler

Arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden Youtuber Arif Gökçek tutuklandı

Güncelleme:

Tatil için gittiği Girne'de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız'ın katil zanlısı YouTuber arkadaşı Arif Gökçek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gönüllü ifade veren YouTuber, işlediği cinayeti itiraf etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) tatil şehri Girne'de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız'ın (25) katil zanlısı YouTuber arkadaşı Arif Gökçek (25) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. KKTC'de mahkemeye çıkarılan Gökçek, suçunu itiraf etti ve tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

KAFASINA TAŞLA VURARAK DENİZE İTTİ

Olay, 5 Aralık'ta Girne'de meydana geldi. Tatil için Kahramanmaraş'tan Girne'ye gelen Halil Karakız, sabah saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı'na gitti. İkili arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma uzayınca Gökçek, Karakız'ın kafasına taş ile vurdu, daha sonra kendisini denize attı.

CİNAYET ANINA ANLATTI

Olay sonrasında gözaltına alınan Gökçek bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri, 'Gökçek'in gönüllü ifade vererek Karakız'ı öldürdüğünü itiraf ettiğini' söyledi. Gökçek'in polise verdiği ifadede, "Olay günü Karakız bana küfür etti. Sonrasında tartışma çıktı. Liman'ın mendireğinde bulunan kayalıklarda kavga ettik. Ben de, Karakız'ın kafasına taşla vurdum" dediği belirtildi. Gökçek, daha sonra kafasına taşla vurduğu Karakız'ı kayalıklardan denize attı. Mahkeme Arif Gökçek'in tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden Youtuber Arif Gökçek tutuklandıÖldürülen Halil Karakız

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Melih Gökçek Girne Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (18)

volkan:

25 yılda özgürlükten sıkılmış :D içerde aklın başına gelir rahat ol

27
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yazık pırıl pırıl gençlerin geldiği duruma bak . biri mezara biri hapse

25
0
yanıtYanıtla
bos ver:

neresi piril piril. insanlar polat alemdar oldu. tv lerde mafyacilik oynatirsan leblebi gibi adam vurdurursan olacagi bu. tr de en cok ozenilen sedat peker. daha ne olsun.

yanıt6
yanıt0
Analist:

Hapiste parlatirlar

yanıt1
yanıt0
KÜBRA:

BU GENÇLERDE ZANNEDİYORKİ , İÇERDE EZEL DİZİSİNDEKİ GİBİ DAYILAR VAR. . BİLMİYORLARKİ ORADA NE DAYISI ANCA SİZİ HANIMI YAPAN SAPIKLAR KATİLLER VAR. .

19
0
yanıtYanıtla
akıllı bir kız:

dünya güvenilir bir gezegen değil. bir şekilde geldik buraya . üremeyin cocuklarınız burda üzülmesin . bu gezegen çok kötü bir yer. cehennem burası

11
3
yanıtYanıtla
istihbarat:

1 dk erkeklik ömür boyu karılık yaptırır.

5
2
yanıtYanıtla
kadın:

karılıkla ne alakası var. bu kafa hiç değişmiyor. bi laf atarken nereye gittiğini düşünüp konuşun.

yanıt9
yanıt1
Soul edge:

Korkarım ki şimdi bunun takipçisi embesiller bunu örnek alır!

5
0
yanıtYanıtla
Azraels:

Taciz etti der kurtulur

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title