Haberler

Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Sunal, annesiyle çektiği bir selfieyi paylaşarak, 'Doğum günün kutlu olsun aşkım annem. Birlikte nice güzel yaşlara' dedi. Kutlama mesajına Gülenay Kalkan, Hatice Şendil, Alp Kırşan, Perihan Savaş gibi ünlüler de katıldı.

Ünlü oyuncu annesi Gül Sunal'ın yeni yaşını " Sıcağı sıcağına bir selfie. Doğum günün kutlu olsun aşkım annem. Birlikte nice güzel yaşlara " yazarken aralarında Gülenay Kalkan, Hatice Şendil, Alp Kırşan, Perihan Savaş gibi ünlüler de yorum yapıp kutladı.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu Ali Sunal annesi Gül Sunal'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Ünlü oyuncu annesinin doğum gününü " Sıcağı sıcağına bir selfie. Doğum günün kutlu olsun aşkım annem. Birlikte nice güzel yaşlara" diyerek kutladı. Annesi ile fotoğrafını paylaşan Sunal'a bir çok ünlü isimde beğeni ve yorum yaparak kutlama mesajı gönderdi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Gülenay Kalkan Perihan Savaş Hatice Şendil Alp Kırşan Gül Sunal Ali Sunal Hatice Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title