Haberler

Adriana Lima, sosyal medyadan isyan etti: Türkiye'nin bilgisine, ben bekarım

Güncelleme:

Brezilyalı manken Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Bahadır ile aşk yaşadığı yönündeki çıkan haberlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Güzel manken, "Türkiye, bilgine... Ben bekarım. Bir kez daha uydurma haber yapmayı bırakın" dedi.

38 yaşındaki Brezilyalı manken Adriana Lima, iş adamı Emir Bahadır ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Önce Metin Hara daha sonra iş adamı Emir Uyar ile ilişki yaşayan top model Adriana Lima, yine bir Türk ile ilişkisi olduğuna dair haberlere Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştığı mesajla tepki gösterdi.

"TÜRKİYE BİLGİNE, BEN BEKARIM"

Adriana Lima paylaşımında "Türkiye, bilgine... Ben bekarım. Bir kez daha uydurma haber yapmayı bırakın" diye seslendi.

Dünyaca ünlü model, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı karenin altına Mevlana'nın "Kaybettiğin her şey başka bir surette bir gün mutlaka geri döner" sözünü yazıp, iki beyaz kalp emojisi koymuştu.

Fotoğrafın altına Emir Bahadır'ın üç kalp bırakması ise gözden kaçmamıştı. Lima'nın Emir Uyar'ı takip ediyor olması, akıllara 'Yeni bir aşk mı?' sorusunu getirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Adriana Lima Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Lazoski:

Türkiye de bayılır yabancılara yurtdışında ismi kalmamış

4
0
yanıtYanıtla
doctor:

bu kadınıda her gün görmekten bıktıkmı neee

2
0
yanıtYanıtla
vezir42:

rezil oluyoruz dnyaya millet kendi çıkarı için reklam yapıyor

1
0
yanıtYanıtla
Krtobtor:

Bekarım varım ortamlara akarım söylemi.

0
0
yanıtYanıtla
Lrtpor:

Diyor ki, bekarım, söylenti yapıp kısmetimi kapatmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Ramiz_61:

kadın değil sanki bi çiçek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title