Haberler

Acun Ilıcalı, Sarışın Bir Güzelle Motora Binerken Yakalandı!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Şeyma Subaşı ile evliliğini bitiren Acun Ilıcalı, Miami'de sarışın bir güzelle motora binerken yakalandı. Acun Ilıcalı'nın sarışın güzelle samimi görüntüleri aşk iddialarını gündeme getirdi.

Şeyma Subaşı'ndan geçtiğimiz aylarda boşanan Acun Ilıcalı yeni sevgilisiyle yakalandı.

"ŞARIŞIN AŞKI BİTMEYECEK"

Miami'de tatil yapan Acun Ilıcalı sarışın bir güzelle motora binerken yakalandı. Acun Ilıcalı'nın yanındaki ismin kim olduğu ise merak konusu oldu. İddiaya göre gizemli kadının, 20 yaşında Yalova'da yaşayan bir basketbolcu olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Acun'un sarışın aşkı hiç bitmeyecek galiba." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısıise, "Şeyma Subaşı bölüm iki başlıyor. Çok benziyor Şeyma Subaşı'na" yorumunu yaptı.

Acun Ilıcalı, Sarışın Bir Güzelle Motora Binerken Yakalandı!

AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLDİ

Subaşı'dan boşandıktan sonra adı birkaç kişiyle anılan Acun Ilıcalı, Miss Turkey birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen'le görüntülenmişti. Görüntülerden kısa süre sonra Esen'in Survivor Türkiye-Yunanistan'ın internet üzerinde yayınlanan programını sunmaya başlamıştı. Aşk iddiaları hakkında açıklama yapmayan Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir hamle gelmişti. Ilıcalı, Itır Esen'i sosyal medya hesabı Instagram'dan takibe almıştı.

Acun Ilıcalı, Sarışın Bir Güzelle Motora Binerken Yakalandı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (32)

ŞEYMA SUBASII:

Ben daha güzelim.

6
9
yanıtYanıtla
HÜSEYİN KAYA:

ne yapacaktı adam ihtiyaç yahu

12
3
yanıtYanıtla
AYŞKRT:

bir dur Acun bey hemen sevgiline iş ve aş vermek zorunda değilsin. seni seven isteyen kalsın yanında iş vererek önünü açarak hiç iyi yapmıyorsun. sonra ne oldum delisi oluyorlar.

12
0
yanıtYanıtla
xxx:

Adam istikrarlı yaş ve renk hiç değişmiyor. . Benjamin Button tuhaf hikayesi bayan versiyonu. .

11
0
yanıtYanıtla
Selahaddin Eyyubi:

ŞANSLI 125. 000

6
0
yanıtYanıtla
CABBAR:

Çok önemli bir haberdi artık gözüm açık gitmem. . .

4
2
yanıtYanıtla
vlk:

Acun Abi uzaylılarla iletişim kuran ilk türk olacak sarışın biriyle evlenecek eşi "Sarünus"ile ışık hızında yaşayacaklar "Sartün ve mertün" isminde cocuklari "Keprazyon" kentinde yaşayacaklar uzay uçagı "Mars-444S"ile dünyayı gezecekler Acun medya "Acurich Uzy. FW. " survivorun ismi "Uyslotviyr" olacak hayal gücüm bu kadar Acun Abi

5
1
yanıtYanıtla
KurtBey:

Muhafazakar Acun, Muhafazar sevgili bulmuş yine. . .

4
1
yanıtYanıtla
bukeT:

bu da seyma ya nispet yapıyor şeymada gözü vardı hala kadın baskasını bıldu bu da yediremedi resim paylaştı.

2
3
yanıtYanıtla
uzunbacak:

seymaya nispet yapiyor al birini vur ötekine ikisi bir adam etmez

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title