Haberler

Acun Ilıcalı'nın "Hangi özelliğiyle birinci olacaktı" çıkışı Nagihan Karadere'yi çileden çıkardı: Yayına bağlayın

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Survivor Panorama'da yarışmanın sahte olduğunu söyleyerek Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" dedi. Ilıcalı'nın sözlerine sinirlenen Karadere ise program bağlanmak istediği ancak telefonun sürekli meşgul çaldığını söyleyerek sitem etti.

Survivor 2022'de mücadele eden ve finale kalamadan elenen Nagihan Karadere, daha önce yaptığı açıklamalarda Nisa Bölükbaşı'nın birinci olmasını eleştirerek "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat ve çıkar derdinde" demişti. Karadere'nin bu sözlerine Acun Ilıcalı'dan cevap gecikmedi.

"SURVIVOR SADECE HIZ YARIŞMASI DEĞİL"

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı ise yarışma hakkında konuşurken Nagihan Karadere'ye de sitem etti. Survivor'ın sadece bir hız yarışması olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Burası çeşitli becerileri olanların oyunlarda oynadığı ve bu oyunların o yarışmacıların yollarında avantaj sağladığı bir yer. Fakat işin final kısmına doğru seyirci geçen 4-5 ayı değerlendiriyor. Bunların içinde ada hayatı, yaptığı iyilikler, insanları düşünmesi... Bazen bir olay kaderi değiştiriyor. Final günü yarışmanın babasının yaptığı konuşma da olumlu ya da olumsuz anlamda etkiliyor.

Acun Ilıcalı'nın 'Hangi özelliğiyle birinci olacaktı' çıkışı Nagihan Karadere'yi çileden çıkardı: Yayına bağlayın

"NAGİHAN HANGİ ÖZELLİĞİYLE BİRİNCİ OLACAKT?"

Nagihan Karadere'nin sözlerine de cevap veren Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: "Nagihan Hanım sağ olsun Survivor'da birinci olamadığı için çok bozuldu. Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben bunu çözemedim. Nagihan benim çok sevdiğim bir insan. Nagihan'ın şampiyon olacağı hangi özelliği vardı? Çok iyi koşuyor ne güzel ama burası öyle bir yarışma değil. Yarışma koşu yarışması değil ve biz Nagihan'a 400 metre engelli koşacaksın ve birinci olacaksın demedik. Yarışma seyirciyle bütünleşiyor. Seyirci de karakteri yakalıyor ve şampiyon oluyor. Performans bu işin yüzde 50'si. Seyirci muhteşem analiz yaparak hakkını veriyor. Ben konseyde uzakta izlediğim için seyircilerin neyi sevip sevmediğini anlayabiliyor. Hak eden kazanır."

NAGİHAN KARADERE YAYINA BAĞLANMAK İSTEDİ

Daha önce yarışmada mobinge uğradığını söyleyen ve Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu eleştiren Nagihan Karadere ise Acun Ilıcalı'nın canlı yayındaki sözlerinden sonra programa bağlanmak istedi. Twitter hesabından paylaşım yapan Karadere, "Panoramaya bağlayın beni. Arıyorum Acun Bey'i telefon meşgul çalıyor" dedi.

Acun Ilıcalı'nın 'Hangi özelliğiyle birinci olacaktı' çıkışı Nagihan Karadere'yi çileden çıkardı: Yayına bağlayın

Acun Ilıcalı'nın 'Hangi özelliğiyle birinci olacaktı' çıkışı Nagihan Karadere'yi çileden çıkardı: Yayına bağlayın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nagihan Karadere Nisa Bölükbaşı Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (12)

Mehmet Vatandaş:

Peki Nisa hangi özelliği ile birinci oldu?? Bu yüzden programını seyretmiyorum artık

110
1
yanıtYanıtla
Elif Gönen:

Geçen yıl survivoru sırf Nagihan için izliyordum. Ne demek hangi özelliği? Nisa ne yaptı?Mızmız, uykucu, negatif. Acun bey bırak bu algıları

75
7
yanıtYanıtla
yavuz tokmak:

UTANMADAN NAGİHAN A BÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEK YANLIŞ KADIN TAM SURVIVOR VE HER ANLAMIYLA HAK EDİYOR ACUN BEY AYIP ETMEYİN HEMDE ÇOK AYIP EDİYOR SUNUZ. HİÇ Mİ SAYGINIZ YOK YA BU NEDİR ?

67
9
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

maval okuma o zaman programın adını değiştir sen sadece kimden ne kadar para kazandınsa ona göre birinci seçersin olay bu o yüzden survivor bitti soytarıvıvor başladı

67
6
yanıtYanıtla
By rabsin:

Birinci olmak İçin loca falan lazım.. bunlarda sülük gibi sade vatandaşın saatlerini sömürüyorlar.. Bakmayın kardeşim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Adam nemalanıp duruyor..

66
4
yanıtYanıtla
BAYRAM SARIKAYA:

yarıştığı 3 sezonda da performans 1.si oldu nagihan .belki şampiyon olamadı ama efsane oldu.keyifle bizi realmadrid maçını izler gibi kendini izletti.ne keyif aldık sezon boyunca seniizlemek evimize her gece misafir olup heyecan kattın.teşekkür ederiz ailece sana nagihan.acun bey de bu emeği küçümsüyor.

63
7
yanıtYanıtla
Dilek kural:

Özelliği yoksa niye yarışmacı yaptın nisanın ne özelliği var acun Ilıcalı da bazen programı savunmak için saçmalıyor

66
3
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

SENINDE BASINI O YARISMA YAKACAK AMA YAKINDIR..

60
2
yanıtYanıtla
SULTAN ASLAN:

Doğru söylüyorsun Acun, Survivor sadece bir hız yarışması değil, torpilli olan uykucuların (Nisa) şampiyon olduğu bir yarışma...Adem'in hakkını yediniz geçen yıl göz göre göre, Senin SMS ekibin kimi isterse o şampiyon oluyor, Nagihan sonu kadar "HAKLI"

48
5
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Efsane bir sporcu başarı önemli değil madem parkuru kaldırın en tembel en serseriler birinci oluyorsa sorun var yarışma parkur yarışması değil o halde

50
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title