Haberler

2 çocuk annesi Neslişah Düzyatan, bikinili fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar Düzyatan, dün sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. İki çocuk annesi Düzyatan'ın fit vücudu ise herkesten tam not aldı.

2014 yılında nikah masasına oturan Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Engin Altan Düzyatan Mykonos'ta tatil yapıyor. Geçtiğimiz sene ikinci bebeğini dünyaya getiren Düzyatan'ın fit vücudu ise dikkat çekti.

FİT VÜCUDU DİKKAT ÇEKTİ

İlk çocuğunu 2016, ikinci çocuğunu da geçtiğimiz sene kucağına alan Neslişah Düzyatan, sosyal medya hesabından tatil paylaşımları yapmaya devam ediyor. Ailesiyle tatil yapan Düzyatan, dün bikinili fotoğrafını paylaştı. İki doğum yapan Alkoçlar'ın kusursuz fiziği de takipçilerinden tam not aldı.

ÜNLÜLER YORUMSUZ KALMADI

Düzyatan'ın bikinili fotoğrafına ünlü isimlerde yorumsuz kalmadı. Burcu Kıratlı ve Engin Altan Düzyatan fotoğrafın altına Düzyatan'ın pozunu beğendiklerini gösteren emojiler koydu.

2 çocuk annesi Neslişah Düzyatan, bikinili fotoğrafını paylaştı

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Neslişah Düzyatan, Instagram hesabının hikaye kısmından bugün 40'ıncı yaşına basan eşinin doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

2 çocuk annesi Neslişah Düzyatan, bikinili fotoğrafını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Neslişah Düzyatan Neslişah Alkoçlar Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (37)

Yavuz korkmaz:

Yazık o filim lere layık olun

46
16
yanıtYanıtla
Meryem:

Dizi çok güzel hangi aktörü gördünüz dizideki hayatlarını yaşadığını herkezin yaşam tarzi kendine

yanıt4
yanıt2
Islam her insana:

O filmler size bize yapiliyor yonetmek icin bizde o gazla yasiyoruz yoksa gercekler sinir otesinde biz diziyle avunurken buyuk israil hazirligi son gaz dewam

yanıt0
yanıt0
Muhammet:

Yazıklar olsun, okadar severek izledikki, islam ile okadar yakışırdık seni ki Engin Altan, bu şekildeki yaşamın hiç uygun olmadı, Allah Teala sana ve eşine Peygamber Efendimiz in yolunda bir yaşam nasip etsin.

38
13
yanıtYanıtla
hatko adige:

ahiret deki defteri de tutmaktan bir vazgecemediniz lan muslüman ayagına yatıp günah sevapla ayar veriyon ya allah bilir güsül abdestin nasıl alındıgını bilmiyon senin yaptıgında islama yakışıyormu nerden biliyon adamın imanını allahla arasının nasıl oldugunu yaşamını eleştiryon onun eline geçen imkan sende olsa ne iman din dinlesin yetişemiyon ayar veriyon yukarıda yazdın ya teala diye ne anlama geldiğini bilmediğine iddaa ya girerim arap kılıklı vahabi hastalıgının ilacı sokakta iki kelime edm

yanıt2
yanıt0
Haki:

Bende dindar bir insanim ama herkesin yasam tarzina saygim var. Baskalarinin yasamlariyla degil kendinize bakin. Acaba hergun aynaya bakinca sen kendini nasil goruyorsun.

28
5
yanıtYanıtla
Basri:

Engin bey Neslişah hanımın gerçekten fiziği çok güzel , bacaklar harika kısaca hanımız taş taş gibi çok beğendim sizi tebrik ediyorum

19
9
yanıtYanıtla
isminle müsemma ol:

yazık sana birisi senin kız kardeşine taş gibi dese mutlu olurmusun ? yok eğer olmam diyorsun bırak böyle edepsizce konuşmaları terbiyesizlik yapma gerçekleri gör

yanıt0
yanıt0
ADA:

kadının adını ve soyadını okurken baya bi zorlandım

13
5
yanıtYanıtla
ayfer:

Devlet ten aldığı paraları yunanistanda yiyen yandaş iyi zengin oldu Ak parti döneminde

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title