Haberler

Maçka Parkı'nda genç kıza dehşeti yaşatan 3 kişi yakalandı

Güncelleme:

Maçka Parkı'nda yürüyüş yapan bir kadının çantasını kapkaç yapan 3 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Maçka Parkı'nda bir kadının çantasını kapkaç yapan 3 kişi polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Şişli Maçka Parkı'nda bir kadının çantasını kapkaç yapan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan üç kişi gözaltına alındı.

3'Ü DE YABANCI UYRUKLU ÇIKTI

Gözaltına alınan 3 kişinin de yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. Suriye Uyruklu Habip K. (23), Irak Uyruklu Karrar Hasan Q. (24) ve Suriye uyruklu yaşı küçük A.A (15) ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şahıslardan Habib K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslarla ilgili idari işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Maçka Parkı Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (3)

Adimi yazdim:

Hayir aslinda bu hükümet bunların ne mal olduklarini bilerek aldı içeri Namusumuza,canimiza, malimiza kastedecekleri yüzlerinden tavirlarindan belli hepsi herşeye aç bunların sapıklikta bir bukadar bizimkiler beslemekle Kalmasin madalyada taksin yaptilari için bundan sonra secimde akp çok bekler oy ne olursa olsun asla vermicem bunlari soktuğu için .Almanya bile bıktı ne mal olduklarini öğrendi oadada rahat durmuyorlar millete sarkip duruyorlar hirsizlik cabasi ama burda böyle yapani fotograflayip sinirdişi ediyor hemen.Bizde ise hükümet nerdeyse ödül verecek en çokta ipsiz,sapsiz başiboş erkekleri aldi irza geçsinler diye. Ahlak bunlar yüzünden kalmicak

0
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Attin bu göcmenleri ülkemizden nedir bu ya

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Yani yeni söze göre, bu 3 ahlaksiz sinir disi edilecek demi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title