Haberler

Lüks Kafede Oturan Müşteriye Muştalı Saldırı! Korkunç Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da arkadaşları ile birlikte kafede oturan Hacı Selim Altıntaş, başka bir masada oturan müşterilerle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası muştayla öldüresiye dövülen Altıntaş hastaneye kaldırıldı.

Avcılar'da lüks bir kafede muştalı dehşet yaşandı. İki zanlı, kafede bir genci muştayla öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, ağır yaralanan genç yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Lüks Kafede Oturan Müşteriye Muştalı Saldırı! Korkunç Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

MUŞTAYLA ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz Perşembe 17.00 sıralarında Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bulunan lüks bir kafede yaşandı. Kafede oturan Hacı Selim Altıntaş ve arkadaşı bir başka masada oturanlarla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Hacı Selim Altıntaş, muştayla öldüresiye dövüldü. Lüks kafede yaşana dehşet anları güvenlik kameralarına da yansıdı.

Lüks Kafede Oturan Müşteriye Muştalı Saldırı! Korkunç Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

GENÇ ADAM YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Olayın ardından kafede oturan vatandaşlar, sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı genci Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakıma alınan gencin hastanede yaşam mücadelesi sürüyor.

Lüks Kafede Oturan Müşteriye Muştalı Saldırı! Korkunç Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

İKİ ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Saldırganların yakalanması için çalıma başlatan polis, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın failleri olduğu belirtilen Muhammed Ali Y. ve Mehmet B., polisin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. İfadesi alınan zanlılar Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Her iki zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altıntaş Avcılar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Uzak dursun:

Allah böyle insanları hiç kimseyle karşılaştırmasın kanı bozuk insanlar.50 yıl verecenki akılları başına gelsin.

16
0
yanıtYanıtla
SULO 28:

OLDURUN BIRBIRINIZI BU GIDISLE SURIYELILER YERINIZI DOLDURUR GENCLIK KABADAYI OLMUS LAR AMA YINE BIZIM CEBIMIZE ZARARLARI VAR BIRI HASTANEYE OBURU MAPUSA KIM BAKACAK MILLET ODEYECEK FATURAYI

5
4
yanıtYanıtla
SULO 28:

ARTIK KAFELERDE KENDIR NARGILESIDE SATILIR NEDE OLSA KENDIRDE SERBES OLACAK DEYME GENCLIGIN KEYFINE CEK CEK REISIN HAYRINA CEK DUMANI

6
3
yanıtYanıtla
TDK:

kendir ne olm?

yanıt1
yanıt0
hafizenur özpeker:

insanlarda öldürme arzusu had safhaya ulaştı. linç etme duygusu hergün artarak devam ediyor. genç çocuğa yazık olmuş. ALLAH ailesine sabır versin

9
0
yanıtYanıtla
The End:

Aynen katılıyorum

yanıt1
yanıt0
SULO 28:

ITIN AYAGINI TASTAN ESIRGEMEM SAYGI KALMAMIS NE BUYUNDE NE KUCUGUNDE GEBERTIN BIR BIRINIZI COKTA CONI MORFI

5
3
yanıtYanıtla
Beylerbeyi:

Tutuklanmalarına şaşırdım zira sordukları adresi bilmeyenleri silahla ayağından vuranların serbest bırakıldığı bir ülkede yaşayınca insan bu tutuklama haberine şaşırıyor.

8
0
yanıtYanıtla
Tek tabanca:

Haketmistir kimse kimseyi öldüresiye dovmez

0
8
yanıtYanıtla
seyfi:

şaşırdım tutuklanmışlar çooook şaşırdım hemde

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title