Haberler

Liseyi ayağa kaldıran taciz iddiası! Hademe gözaltına alındı

Güncelleme:

Konya'da okulda çalışan hademenin kendilerine fiziki ve sözlü tacizde bulunduğunu öne süren kız öğrencilerin iddiası, velileri harekete geçirdi. Ailelerin şikayeti üzerine polis ekipleri, Mehmet E. isimli hademeyi gözaltına aldı

Konya'da lisede 3 kız öğrenciye tacizde bulunduğu ileri sürülen işitme ve konuşma engelli hizmetli Mehmet E. gözaltına alındı. Öğrenciler ve veliler, okul bahçesinde taciz olayına tepki gösterdi.

KIZ ÖĞRENCİLER DURUMU VELİLERİNE ANLATTI

Olay, Konya merkez Meram ilçesi Hacı Şaban Mahallesi'nde bulunan bir lisede meydana geldi. İddiaya göre, dün okulda hademe olarak görev yapan Mehmet E. (26) tarafından fiziki ve sözlü tacize uğradıklarını söyleyen 3 kız öğrenci, durumu önce okul yönetimine, ardından da ailelerine anlattı.

Liseyi ayağa kaldıran taciz iddiası! Hademe gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINDI

Ailelerin şikayeti üzerine polis, Mehmet E.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin sorgusu sürerken, bugün okul bahçesinde toplanan veliler ve öğrenciler, taciz olayına tepki gösterdi. Öğrenciler başka öğrencilerin de tacize uğradığını, korktukları için söyleyemediklerini iddia etti.

Liseyi ayağa kaldıran taciz iddiası! Hademe gözaltına alındı

UYGUNSUZ VİDEOLAR İZLETTİRMİŞ

Bir veli ise Mehmet E.'nin kız öğrencilere fiziki tacizde bulunduğunu, cep telefonunundun uygunsuz videolar izlettirdiğini ileri sürdü. Polis, okul içerisinde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Haberler

500

Yorumlar (37)

a:

konya işte

15
31
yanıtYanıtla
cosmos:

yalan

19
10
yanıtYanıtla
?:

katılıyorum

yanıt9
yanıt9
XXX:

KATILIYORUM

yanıt3
yanıt2
KORKMAZ ÇAKAR:

konya da bozuk yer asayış kötü adana gibi

14
9
yanıtYanıtla
Xps:

korkmadan çaktıran oğlan abuk sabuk genellemeler yapma çakıverirler.

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Konya işte herzamanki ahlaksızlık haberleri doğal bunlarda

9
8
yanıtYanıtla
Adalet Yok :

Vallahi bu türk kadınlarının ve kızlarının tamamı yalancı , allah türk erkeğini , kadınların ve kızların iftiralarına karşı kulaklarımızı sağır eylesin , AMIN

9
2
yanıtYanıtla
adı soyadı:

adam işitme engelli ve doğal olarak konuşamıyor. Nasıl sözlü taciz etmiş merak konusu. İnsanları yaftalamak bu kadar kolay olmamalı.

10
0
yanıtYanıtla
biraz akıl ile işe alım olsa yaşanmazdı:

lisede 26 yaşında hademenin ne işi var ya. döner sermayeden karşılanan hizmetlinin işe alımını okul yönetimi yapar. okul müdürü bu sorumsuzluktan soruşturma geçirmeli her şeyden önce. biraz akıl ile

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title