Haberler

Kayseri'de Liseli Genci Parçalayarak Öldüren Sokak Köpekleri, Dehşet Saçmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Kayseri'nin, lise öğrencisi Mehmet Özer'in (14) köpeklerin saldırısı sonucu öldüğü Hacılar ilçesinde, sokak köpekleri saldırdıkları başka bir köpeği parçalayarak yedi. Köpeklerin saldırısı cep telefonuyla görüntülendi.

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİ ÖLMÜŞ DİĞERİ İSE AĞIR YARALANMIŞTI

Geçen Cuma günü meydana gelen olayda, Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencileri Mehmet Özer ve Hacı Ali Tuğrul (14), okul çıkışı evlerine giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Mehmet Özer, olay yerinde yaşamını yitirirken, Hacı Ali Tuğrul ise yaralı kurtuldu.

Liselinin Öldüğü İlçede, Bu Kez Köpekler Saldırdıkları Köpeği Parçalayıp YediMehmet Özer

SOKAK KÖPEKLERİ DEHŞET SAÇMAYA DEVAM EDİYOR

İlçenin Akyazı Mahallesi'nde dün çok sayıda sokak köpeği, başka bir köpeğe saldırdı. Yaklaşık 10 köpek başka bir köpeğe saldırırken, çevredekiler kar topu atarak saldırıyı engellemeye çalıştı. Ancak köpekler, parçaladıkları köpeği tamamen yedi. Köpeğin sadece kafa ve ayak kısımları kaldı.

VATANDAŞLAR SOKAĞA ÇIKMAYA KORKUYOR

Erciyes Mahallesi'nde gece saatlerinde kaydedilen görüntüde ise sokak ortasında dolaşan çok sayıda köpek yer aldı. İlçe sakinleri, olaydan sonra belediyenin sokak köpeklerini toplamasına rağmen hala ilçede çok sayıda köpek olduğunu, sokağa çıkmaya korktuklarını söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Özer Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Bozacı:

Yetkililer önlem alın.Sokakların çoğunda başıboş köpekler var.insanlar korkuyor.

73
3
yanıtYanıtla
ŞIRACI:

AYNEN KANKA

yanıt4
yanıt2
Nur aksaray:

Hayvanlara kalkan eller kökünden kopsun hayvan şiddetine hayır

11
16
yanıtYanıtla
TÜRKİYE CUMHURİYETİ:

bu köpekler barınaklarda yaşamalı olmuyorsa itlaf edilmeli. sokaklarda başıboş köpek istemiyoruz artık. şu kadar köpek karşında kim ne yapabilir

22
4
yanıtYanıtla
Hayvansever:

Şu tarz haberler yapıp insanları hayvanlara karşı dolduruşa getirmeyin. Sokak köpeklerinin insanlara saldırmasının sebebi yine insanlardır. Her gün hayvanları katleden her gün hayvanlara türlü eziyet eden bizleriz. Yaşam alanlarını kısıtlayan onlara yaşama hakkı vermeyen bizleriz. Genç bir kardeşimiz öldü üzüldüm evet ama her gün yüzlerce hayvan öldürülüyor bu ülkede lütfen böyle algı yaratmayın !

6
16
yanıtYanıtla
boşver:

yani diyorsun ki hayvanlar insanlardan daha değerli hayvan öleceğine insanmı ölsün diyorsun yazık insanlığına senin o zaman şunu yap giy köpek kostümünü onlarla beraber çık sokaklara o zaman algıyı daha net anlayacaksın. . .

yanıt1
yanıt0
Dilaver:

hergün sokaklarda yüzlerce insan kavga ediyor birbirlerini öldürüyor. . ellerinden gelse oturup yiyecekler birbirlerini hayvanların kavgası haber oluyor buradaki maksat hayvanları kötülemek amaç o başka bir şey değil bu video kimbilir ne zaman çekildi

9
10
yanıtYanıtla
UŞAKLI:

SOKAKLARDA İNSANDAN FAZLA KÖPEK VAR UŞAK DA. HEM DE MERKEZDE. . .

16
3
yanıtYanıtla
De hadi:

Türkiye’de insan ölmeden önlem alma kültürü yok sebebi neredeyse yönetim kademesindeki herkesin öyle ya da böyle birinin veya birilerinin torpili ile orda olmaları . . .

18
0
yanıtYanıtla
İNSANLARI SEVECEKSİN:

hayvanlar soğuktan açlıktan hırçınlaşıp saldırıyorlar hayvan haklarından belediyelerden hala ses yok.

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title